DVD RELEASE

Brexit: The Uncivil War (2019)

  • Historisch
  • Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk

Het resultaat van het Brexit-referendum in de zomer van 2016 zorgde voor een politieke aardbeving die de normaal zo stabiele Britse samenleving compleet overhoop haalde en vervolgens ook van invloed was op de rest van de wereld. De tv-film Brexit gaat achter de schermen en laat zowel de hoofdpersonen, strategieën en botsingen zien tussen de Leave- en Remain-campagnes. De tactiek van Vote Leave tijdens de door data gedreven campagne, vormde de basis voor een historisch stemblok dat uiteindelijk de uitslag van het referendum zou bepalen, maar ook van invloed zou zijn op toekomstige verkiezingen over de hele wereld.

Regie
Toby Haynes
Cast
Benedict Cumberbatch, Rory Kinnear, Oliver Maltman, Lee Boardman, Jay Simpson, Liz White, Kyle Soller, John Heffernan, Mary Antony, Michael Burhan, Gabriel Akuwudike, Gavin Spokes, Ross Hatt, Heather Coombs, Ian Morine.
Release DVD
29.03.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Brexit: The Uncivil War Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Brexit: The Uncivil War

acties