bioscoop release

The Professor (2018)

Save your best lesson for last.

5,4 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
90 Min Verenigde Staten

Richard is een hoogleraar die het leven niet meer ziet zitten, nadat hij gediagnosticeerd wordt met iets dat zijn leven totaal ondersteboven zet. Hij besluit alles opzij te schuiven en zijn bestaan zo brutaal en onbezorgd door te brengen. Met een apart gevoel voor humor en een roekeloze manier van doen en laten, pakt hij alles aan wat hij eerder niet deed, waaronder drinken, roken, seks en het klakkeloos uitschelden van voorbijgangers die hem irriteren. Het zal hem meer plezier geven dan hij in jaren gehad heeft.

Regie
Wayne Roberts
Cast
Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Ron Livingston, Zoey Deutch, Danny Huston, Siobhan Fallon, Linda Emond, Michael Kopsa, Ken Kramer, Paloma Kwiatkowski, Odessa Young, Farrah Aviva, Devon Terrell, Megan Peta Hill, Kaitlyn Bernard, Justine Warrington, Matreya Scarrwener, Katherine Evans, Dion Riley.
Release
05.10.2018
Release NL
01.08.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Professor Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Professor

acties