'Dronken' Johnny Depp is ten dode opgeschreven in trailer 'The Professor'

'Dronken' Johnny Depp is ten dode opgeschreven in trailer 'The Professor'

Kleine rol voor grote naam.

Onderstaande trailer is voor de komedie The Professor van regisseur Wayne Roberts, bekend van Katie Says Goodbye uit 2016. In de titelrol zien we niemand anders dan de grote Hollywoodnaam Johnny Depp. Hij speelt een dronken man die nog een paar maanden te leven heeft. De film stond lange tijd bekend onder de titel Richard says Goodbye.

In de film speelt Depp de hoogleraar Richard. Hij ziet het leven niet meer zitten als hij te horen krijgt dat hij nog maar kort te leven heeft. Hij besluit alles aan de kant te zetten voor een brutale en onbezorgde laatste maanden. Hij gaat helemaal los door zich roekeloos te gedragen en alles te doen wat hij daarvoor niet deed of durfde: drinken, roken, seks en het uitschelden van voorbijgangers. Hij leeft helemaal op!


Veel grote namen
Andere rollen zijn voor onder meer Rosemarie DeWitt, Ron Livingston, Zoey Deutch, Danny Huston, Justine Warrington, Siobhan Fallon Hogan, Kaitlyn Bernard, Odessa Young en Matreya Scarrwener.

The Professor draait vanaf 25 juni in de Nederlandse bioscoopzalen. Opvallend is dat de komedie in de States slechts heel beperkt in de bioscopen wordt verspreid en deze week al op Video-On-Demand verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair