nu in de bioscoop

Queen of Hearts (2019)

Sterk psychologisch drama over een vrouw die alles op het spel zet voor een intieme relatie met haar minderjarige stiefzoon.
play

7,2 details

  • 127 Min
  • Drama
  • Denemarken
  • Zweden
127 Min Denemarken

Anne heeft een succesvol advocatenkantoor gespecialiseerd in jeugdrecht. Ze is gelukkig getrouwd met Peter, met wie ze een tweeling heeft. Het leven van de familie wordt verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met het opbouwen van een relatie met zijn lang verloren zoon, is Anne gewend aan moeilijke jongeren in haar werk. Ze krijgt een ​​band met Gustav.

Alt titel
Dronningen
Regie
May el-Toukhy
Cast
Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Preben Kristensen, Gustav Lindh, Mads Knarreborg, Liv Esmår Dannemann, Carla Philip Røder, Frederikke Dahl Hansen, Stine Gyldenkerne, Elias Budde Christensen, Silja Esmår Dannemann, Ella Solgaard, Peter Khouri, Marie Dalsgaard.
Release
26.01.2019
Release NL
20.06.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: May el-Toukhy | Cast: Trine Dyrholm (Anne), Gustav Lindh (Gustav), Magnus Krepper (Peter), e.a. | Speelduur: 127 minuten | Jaar: 2019

Anne heeft een prachtig huis, een goede carrière, twee kinderen en een lieve man. Toch zet ze dit allemaal op het spel voor een affaire met haar zeventienjarige stiefzoon. May el-Toukhy creëert een spannende en meeslepende kijk op de psychologie van een vrouw die vele grenzen overschrijdt en daar niet meer van terug lijkt te kunnen komen.

De rust binnen het gezin wordt verstoord door de komst van Peters zoon uit een eerder huwelijk. Deze zeventienjarige Gustav is opstandig en lijkt weinig te geven om de regels. Als Anne erachter komt dat Gustav een inbraak in de woning heeft geveinsd besluit ze hem een laatste kans te geven om bij het gezin te blijven. Ze houdt voor zich wat Gustav heeft gedaan als hij belooft meer deel uit te gaan maken van het gezin. Dit geheim en Annes eigen ontevredenheid over haar huwelijk leiden uiteindelijk tot het besluit om haar stiefzoon te verleiden.

videotrailers & clips

Bioscoopagenda

"Queen of Hearts" draait momenteel in de volgende steden. Bioscoopagenda

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Queen of Hearts

acties