YouTuber Bibi en haar slijm hebben een eigen film. Als dit je niets zegt, is de film jammer genoeg niets voor jou.
play

4,7 details

  • 81 Min
  • Avontuur
  • Nederland
81 Min Nederland

Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Regie
Hans Somers
Cast
Geza Weisz, Tina de Bruin, Ferdi Stofmeel, Vincent Visser, Djamila, Tine Embrechts, Bibi, Sarah Nauta, Sarah Mouhamou.
Release
05.02.2020
Release NL
05.02.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Hans Somers | Scenario: Eveline Hagenbeek, Maarten van den Broek | Cast: Bibi (Indy), Rómeycia Valentijn (Olivia), Sarah Nauta (Vesper), Djamila (Tess Purperhart), Tine Embrechts (Frederique), e.a. | Speelduur: 80 minuten | Jaar: 2020

Slijm heb je in ontelbaar veel varianten. Je hebt plakkend slijm, kneedbaar slijm, geurend slijm, doorzichtig slijm en slijm dat beter stuitert dan de beste stuiterbal. En je hebt slijm dat levensgevaarlijk is. Tenminste, dat laatste beweert de kwaadaardige speelgoedfabrikant Dominicus Duff, de Willy Wonka van De Grote Slijmfilm. Om zijn niet-slijmspeelgoed beter te verkopen en om tegelijk de aller-aller-allergrootste speelgoedfabriek in de wereld te krijgen, wil hij slijm wereldwijd verbannen. Of hem dit ondanks de inspanningen van slimme slijmfanaat Indy gaat lukken, is de af en toe spannende, af en toe grappige verhaallijn van deze film met bekende YouTube-vloggers.

Dat een grote slijmfilm niet zonder Bibi kan, is eigenlijk net zo vanzelfsprekend als dat een Bibi-film niet zonder slijm kan. De piepjonge vlogger maakt al jarenlang YouTubefilmpjes over met name slijm. Enorme hoeveelheden scheerschuim en knutsellijm hebben haar volgers zien veranderen tot kneedbaar slijm. Iedere keer met een ander recept, een andere kleur of een andere aanleiding. Het heeft haar bergen volgers opgeleverd; veel van haar video's worden met gemak een miljoen keer bekeken.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

De Grote Slijmfilm

acties