Trip down memory lane in Barcelona, waar de geliefden Ocho en Javi elkaar twintig jaar geleden al eens ontmoetten.
play

7,4 details

  • 84 Min
  • Drama
  • Argentinië
84 Min Argentinië

Ocho, een dertigjarige Argentijnse schrijver uit New York is op vakantie in Barcelona. Hij hangt een beetje rond in de stad en op het strand. Tijdens het zwemmen ziet hij Javi, een Spaanse jongen die daar ook op vakantie is . Ze flirten wat, maar tot een ontmoeting komt het niet. Een dag later hangt Ocho uit zijn AirBnB appartement en ziet Javi lopen. Hij nodigt hem uit naar boven te komen en dan komen ze erachter dat ze elkaar al kennen, van een ontmoeting in Barcelona twintig jaar geleden. Wat is er toen eigenlijk gebeurd en heeft hun ontmoeting dit keer wel een bestemming?

Alt titel
Fin de Siglo
Regie
Lucio Castro
Cast
Mía Maestro, Juan Barberini, Ramon Pujol.
Release
30.03.2019
Release NL
02.07.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Lucio Castro | Scenario: Lucio Castro | Cast: Juan Barberini (Ocho), Ramon Rujol (Javi), Mia Maestro (Sonia), e.a.| Speelduur: 124 minuten | Jaar: 2019

Twee mannen ontmoeten elkaar in Barcelona. Dat blijkt niet de eerste keer te zijn. In Lucio Castro's veelbelovende speelfilmdebuut Fin de Siglo ontvouwt zich een intiem liefdesverhaal. Een kortstondige vakantieliefde of een langdurige diepgaande relatie? Het is maar hoe je je het herinnert.

Schrijver Ocho arriveert in zijn airbnb in Barcelona. Op een pakje boter en wat flesjes bier na is de koelkast leeg. Geen warm ontvangst dus. Hij wandelt wat door de stad, langs de prachtige architectuur en natuur. Hij eindigt op het strand, waar hij oogcontact heeft met een andere man. Daar blijft het bij. Beiden verlaten het strand zonder een woord met elkaar gewisseld te hebben.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

End of the Century

acties