Pale Rider (1985)

... and hell followed with him.

Reviews (3)

CAGE

Avatar

The lord is my sheppard. Ain't that right. Megan bad voor een wonder. Nou wie had verwacht dat het wonder op vier poten komt aanzadelen, en met revolvers de vonken van het beeld af weet te schieten. :+
Stelletje betweters. Zitten hier van alles en nog wat te vertellen alsof jullie beter weten. Er is niks mis met onze goeie ouwe Clint. Die grijns is briljant. Mocht ie jullie achtervolgen in de nacht dat je slaapt. Hulde Rooster. Ik mag dan wel af en toe een liefhebber zijn van films van Seagal. Ik ben nog steeds niet vergeten over wat de tijd wel niet voor goede films heeft gekend. Heb meer dan respect voor de man.

tuco

Avatar

Het is een bijzondere film. weer eens die man zonder naam. En hier schittert hij met een enorme witte pet tegen de zwarte petten. In de films van Leone was dat niet zo duidelijk en was hij soms bijna ondergeschikt aan de boeven. Hier zie je hem in zijn volle glorie. je zou wel eens aan Bush kunnen denken. Een hardvochtige kerel zonder compromis, maar als het voor de goede zaak is...

kiekeboe

Avatar

Deze film behoort zeker tot de western legends.

natuurlijk niet te vergelijken met de andere films van clint eastwood, the outlaw jocey wales, hang him high, en de trilogie met Sergio Leone waaonder naar mijn mening de beste western ooit, the good the bad and the ugly.

Maar voor iemand die nog weinig regisseer ervaring had vind ik het een uitstekende film, met de typische kenmerkende spaghettie western tempo en gesprekken.
en zeker het kijken waard vergeleken met de rest van het aanbod.

Dus mensen, kijken maar.