kiekeboe Avatar

kiekeboe

Laatste reviews

Sien nui yau wan(1987)

"...Deze film toont wederom aan dat men in azie qua special effects altijd veel verder is geweest. Deze film is al bijna 20 jaar oud maar hij is gewoon zo..."

La haine(1995)

"...Zeker het kijken waard als je hem nog niet hebt gezien, het laat gewoon precies zien waar jongeren mee kampen in achterstandswijken. Natuurlijk..."

The Ref(1994)

"...Een fantastische rol van dennis leary, een hilarische film waar ik in die tijd enorm om heb gelachen, heb hem meerdere malen gezien en hij blijft elke..."

Big Trouble(2002)

"...Ik vond de film wel het kijken waard, heb hem op dvd half jaar terug gekregen samen met wat andere films. Stond niet te trappelen om hem te zien,..."

Sister Act(1992)

"...Whoopi vind ik zoals ik al eerder las hier ook een echt IRRITANTE actrice zeg, die films van haar....... Heb soms me best moeten doen om die films..."

Laatste reacties

"...Ach, echt weer een hollywood film die bedoeld is om anti perzie, oftewel anti iran gevoelens op te wekken...."
300
"...Tip De muziek in the INSIDE MAN is ook vet cool :-)..."
Lucky Number Slevin
"...Voor mij tot nu toe leukste film van het jaar 2006, maar het jaar is nog bezig natuurlijk en het geeft al aan dat we dit jaar weinig moois hebben gezien. Kijk stiekem een beetje uit naar superman, de trailer is mooi. Maar over deze film, nou ten......"
Lucky Number Slevin
"...[quote=Rooster]:? Damn, dit is toch zeker een 4 sterren cryptogram.[/quote] HAHAHA inderdaad, mijn fout, .mensen bewaar je geld want deze filmbudget was evenveel WAARD als 100 bioscoopbezoekers..."
Final Destination 3
"...DEZE film verdient niet eens een hele ster vind ik, heb in de laatste jaar nog nooit zo slecht mijn bioscoop kaartje uitbesteed. Vroeg me zelfs af of ik mijn geld niet terug kon krijgen ..... Wat zijn tegenwoordig de eisen voor een film om in de......"
Final Destination 3

laatste ratings

kiekeboe heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

kiekeboe heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.