kiekeboe Avatar

kiekeboe

Laatste reviews

Sien nui yau wan(1987)

"...Deze film toont wederom aan dat men in azie qua special effects altijd veel verder is geweest. Deze film is al bijna 20 jaar oud maar hij is gewoon zo..."

La Haine(1995)

"...Zeker het kijken waard als je hem nog niet hebt gezien, het laat gewoon precies zien waar jongeren mee kampen in achterstandswijken. Natuurlijk..."

The Ref(1994)

"...Een fantastische rol van dennis leary, een hilarische film waar ik in die tijd enorm om heb gelachen, heb hem meerdere malen gezien en hij blijft elke..."

Big Trouble(2002)

"...Ik vond de film wel het kijken waard, heb hem op dvd half jaar terug gekregen samen met wat andere films. Stond niet te trappelen om hem te zien,..."

Sister Act(1992)

"...Whoopi vind ik zoals ik al eerder las hier ook een echt IRRITANTE actrice zeg, die films van haar....... Heb soms me best moeten doen om die films..."

Laatste reacties

"...Ach, echt weer een hollywood film die bedoeld is om anti perzie, oftewel anti iran gevoelens op te wekken...."
300
"...Alle films van Seagal krijgen op IMDB een 4 of lager, dit omdat men hem gewoon niet mag daar. Half past dead was ook een goeie film, maar ja ook een 4 ofzo. Zeker omdat hij zich niet echt amerikaans voelt en mensen zich niet kunnen verplaatsen in he......"
Exit Wounds
"...Dit is gewoon 1 van die films die je gewoon gezien moet hebben voordat je je laatste zucht uitblaast op deze aardbol. Elk mens met enig teken van gevoel in zich zal diep geroerd raken na het zien van deze film en ik weet zeker dat er al miljoenen......"
The Green Mile
"...Nee ik vind richard pryor geen topacteur, maar hij is wel de voor de beste stand up comedian van de jaren 70 en 80, hij is gewoon hilarisch en voor komedie hoef je geen topacteur te zijn...."
See No Evil, Hear No Evil
"...Ik herinner me nog dat ze deze film altijd in december draaide vroeger, kon er altijd naar kijken en enorm om lachen, een kei goede film voor de hele familie, ook de kids. vermaak gegarandeerd...."
See No Evil, Hear No Evil

laatste ratings

kiekeboe heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

kiekeboe heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.