kiekeboe Avatar

kiekeboe

reacties

  • Ach, echt weer een hollywood film die bedoeld is om anti perzie, oftewel anti iran gevoelens op te wekken.

    als reactie op de film 300

  • Alle films van Seagal krijgen op IMDB een 4 of lager, dit omdat men hem gewoon niet mag daar. Half past dead was ook een goeie film, maar ja ook een 4 ofzo. Zeker omdat hij zich niet echt amerikaans voelt en mensen zich niet kunnen verplaatsen in hem, deze film vind ik gewoon zeker het kijken waard en er zit naast actie ook een hoop humor in

    als reactie op de film Exit Wounds

  • Dit is gewoon 1 van die films die je gewoon gezien moet hebben voordat je je laatste zucht uitblaast op deze aardbol. Elk mens met enig teken van gevoel in zich zal diep geroerd raken na het zien van deze film en ik weet zeker dat er al miljoenen tranen zijn gevallen na het zien van deze film door alle mensen.

    als reactie op de film The Green Mile

  • Nee ik vind richard pryor geen topacteur, maar hij is wel de voor de beste stand up comedian van de jaren 70 en 80, hij is gewoon hilarisch en voor komedie hoef je geen topacteur te zijn.

    als reactie op de film See No Evil, Hear No Evil

  • Ik herinner me nog dat ze deze film altijd in december draaide vroeger, kon er altijd naar kijken en enorm om lachen, een kei goede film voor de hele familie, ook de kids. vermaak gegarandeerd.

    als reactie op de film See No Evil, Hear No Evil

  • Zo slecht was deze film niet, hij was best vermakelijk, vooral als er geen andere keus is, toch het kijken waard.

    als reactie op de film Carpool

  • Zeer grappige en vermakelijke film, damon en adem vullen elkaar uitstekend aan. Je ligt vanaf het begin tot einde dubbel, het verhaal is ook eigenlijk best in orde voor een komedie. En een aantal scenes zijn oververgetelijk. Bijvoorbeeld de scene dat Sandler onboeid wil worden en Damon dreigt over hem heen te urineren in zijn slaap als hij niet doet wat hij zegt :-)

    als reactie op de film Bulletproof

  • Wat een slechte film was dit, heb het niet eens uit kunnen kijken. De mensen die deze film goed vinden die doen gewoon mee als een kudde schapen, hij is voordat die al uitkwam zo overgewaardeerd terwijl het eigenlijk een flop is. Een film en verhaal die nergens op slaat en er is geen enkele verhaal lijn. zoveel acteurs en zo een wanprestatie :-(

    als reactie op de film Dogma

  • Mooie film met zeer mooie op john woo achtige wijze gefilmde vechtscenes. Zeker kijken als je hem nog niet hebt gezien en houdt van sci fic in combinatie met actie. En inderdaad, werd vergeleken met the matrix, maar deze film is zowieso een film apart en gezien het budget en casting doet het er zeker niet onder aan the matrix.

    als reactie op de film Equilibrium

  • Superfilm, heb er zulke leuke herinneringen aan in me jeugd. Was toen in die jaren echt een kei goeie actie film, met al die verschillende personages die hij 1 voor 1 gewoon letterlijk kapotslaat. Fantastisch Arnie op zijn best

    als reactie op de film The Running Man

  • Keertje op dvd gekocht, nou zeer slecht in de smaak gevallen. Had er meer van verwacht, lijkt meer een basisschool documentaire over corruptie.

    als reactie op de film I Witness

  • Hij was zeker wel goed, toen op aanraden gehuurd en geen spijt van gekregen. Lachen gewoon

    als reactie op de film Bedazzled

  • Ja ik herinner me inderdaad dat ik dit meer een erotische film vond dan een sci fi film haha, toen in die bioscoop gezien ,was wel aangenaam om te zien, als je alles maar niet serieus op vat en niet op de details let.

    als reactie op de film Starship Troopers

  • Goed of slecht, het blijft een klassieker. van mij krijgt die een 6.5

    als reactie op de film Cocktail

  • Ik vond de omgevingen, lekker spaggethi western achtig, wel mooi om te zien, maar daar hield het ook bij op.

    als reactie op de film The Mexican

  • [quote=neerlandica]Dat is wel erg overdreven, vind je ook niet? Wel knap trouwens, de reacties op deze film. Bedoeld om af te kraken, maar zonder enige argumentatie... Dat komt natuurlijk erg geloofwaardig over. Bovendien is het misschien een idee om even normaal Nederlands te leren schrijven. Het is bijna onleesbaar. Zonder Caps Lock zou je toch ook je frustraties wel kunnen uiten, mag ik hopen! Sister Act is een klassieker. Waarom denk je dat ze deze film nog uitzenden na 13 jaar? Omdat er niemand naar kijkt? Juist, logisch.[/quote] ARGUMENTATIE???? Kun je geen nederlands lezen, ze kan niet acteren, das toch duidelijk genoeg? en waarom die nog word uitgezonden? omdat die niks kost waarschijnlijk.

    als reactie op de film Sister Act

  • Dat klopt, dat nederlanders veels te veel slikken. En dat een half uur onderbreking heel kut is, maar filmtotaal is toch geen klachten commisie. Het gaat er om dat je een mening over de film geeft, en of je die reclames nou leuk vind of niet en of je wel of niet gaat kijken, is dat niet allemaal overbodige informatie? Als je er wat aan wil doen zou ik iedereen die het kut vind aanraden een kaartje te sturen naar sbs ipv hier klagen, daar bereik je veel meer mee. Want nederlanders slikken veel, maar we klagen ook veel en we doen er niks aan.

    als reactie op de film Minority Report

  • Ik vond het een leuke verhaal, leuke film, alleen vind ik het heel jammer dat het zo ongeloofwaardig is. Want zeg nou zelf, jen lopez samen met Mathew Mcconaughey??? Waarom letten regisseurs daar nooit op, maar ja, het gaat ze vooral om wie ze kunnen krijgen natuurlijk.

    als reactie op de film The Wedding Planner

  • Ik ken deze film niet, maar oliver reed wel, vind het jammer dat hij altijd onderschat is. Zijn uitstraling, vooral zijn ogen, kunnen je aandacht de hele film lang trekken, een echte acteur. Alleen jammer dat hij nooit een kans heeft gekregen om in goeie films mee te spelen.

    als reactie op de film Castaway

  • Dit is een van de mooiste films die ik de afgelopen jaren heb gezien, mooi gefilmd, vooral de woestijn scenen, goede acteurs en een mooie beeld van de geschiedenis van het britse rijk. Ik heb hem al 2 keer bekeken, maar ga zeker nog een keer kijken.

    als reactie op de film The Four Feathers

  • Nou vooruit dan maar, 1 redelijke acteur, maar nog altijd niet genoeg om deze film boven een 5 te waarderen.

    als reactie op de film Reign of Fire

  • Ik kan me herinneren dat ik deze film zag en toch wel onder de indruk was van de "aliens look". Toch mooi gemaakt en een leuke verhaal. Zou hem zelf wel een 6 min hebben gegeven. Hij was wel om aan te zien, vooral vergeleken met reign of fire die naar mijn mening slechter is dan deze film.

    als reactie op de film Battlefield Earth

  • Ik snap niet hoe dit ooit in de bioscoop was terecht gekomen in die tijd, valt zeker in de categorie b-films, had enorme moeite met de film uitkijken en de focus lag op 1 kleine bunker, terwijl de leuke draakjes overal heersten, maar dat zal wel aan de budget hebben gelegen, vandaar ook de slechte acteurs ...

    als reactie op de film Reign of Fire

  • Armand Assante, sinds Gotti ben ik fan van hem.... en banderas kan altijd goede drama spelen, in welke rol past hij nou niet ......

    als reactie op de film The Mambo Kings

  • Zeker een goeie film toen ik hem in die tijd zag, woody harrelson is zowieso altijd lachen vind ik.... en j-lo mmm, volgens mij zat er wel een leuke scene in met haar .....

    als reactie op de film Money Train

  • Wie speelt de jackal hierin, ik hoop ben kingsley, naar mijn mening de betere van de acteurs in deze film.....

    als reactie op de film The Assignment

  • Zo slecht kan die niet zijn, want mariah carrey is geen lelijke meid haha

    als reactie op de film Glitter

  • [quote=Galerius]Ik weet dat hij in meerdere films gespeeld heeft, maar die waren niet zo goed als deze. Dat bedoelde ik er dus mee. ;)[/quote] sorry had het dan verkeerd gelezen

    als reactie op de film The Crow

  • [quote=Galerius]Brandon Lee's eerste en laatste goede film waarin hij mee heeft gespeeld.[/quote] Ben je Showdown in Little Tokyo met Dolph Lundgren niet vergeten? Niet echt een goede film, maar ook een film met brandon lee in de hoofdrol, daarnaast had die ook wat andere rolletjes alreeds gespeeld.

    als reactie op de film The Crow

  • [quote=WoUtoMatiC][/quote] Dit is inderdaad de officiele verklaring, maar of het echt een ongeluk was betwijfel ik. Ik heb ook gehoord dat bruce lee schulden had toen die dood ging door zijn verslavingen en veel vijanden. En dat toen brandon wat bekender werd hem ook probeerde af te persen, aangezien dit niet lukte heeft men zijn dood in scene gezet. Het was dus waarschijnlijke geen ongeluk maar een opgezette moord.

    als reactie op de film The Crow

  • Zeer laag gewaardeerd op imdb, maar ja, dit waarschijnlijk omdat de meeste stemmers amerikanen zijn en ze de pik hebben op fidel. Het is zeker de moeite waard om te kijken, en de FT waardering kan ik het zeker mee vinden, van mij krijg die ook tussen de 7.5 en een 8.

    als reactie op de film Fidel

  • [quote=nee joh]Voelde me zwaar bekocht nadat ik deze film in de bioscoop had gezien. Mel Gibson die de hele film alleen maar hyper loopt te schuimbekken, dodelijk vermoeiend. Geef die vent een pil. [spoiler]Let op, SPOILER!!! De scene waarin z'n appartement wordt aangevallen is gewoon lachwekkend. Operatie Desert Storm in Manhattan en geen New Yorker die opkijkt. Duh.......[/spoiler][/quote] volgens mij was je met andere dingen bezig in de bioscoop want gibson loopt zeker niet alleen te schuimbekken. Er zit echt een hilarische moment in wanneer mel gibson uit zijn stoel probeert te ontsnappen waarin hij is vastgebonden. Fantastisch gewoon

    als reactie op de film Conspiracy Theory

  • Ik vond deze film ook zwaar ondergewaardeerd. Van mij krijgt die zeker een 7.7 Hij is spannend, er zit een goed verhaal in waarbij je gaat nadenken of er geen waarheid in zit. En er zit veel actie in, daarnaast ook nog romantiek.... kijken dus

    als reactie op de film Conspiracy Theory

  • Helaas vond ik deze film erg tegenvallen, harvey keitel speelt eigenlijk de beste rol en acteert het mooist en van robert de niro kun je natuurlijk altijd zien hoe geniaal hij is met acteren maar zoals ik al zei, je moet er niet veel van verwachten, dan kijk je hem wel uit.

    als reactie op de film Mean Streets

  • Mevrouw fonda, ziet er in haar oude jaartjes nog steeds aantrekkelijk uit, en vond haar vroeger toch 1 van de mooiste actrices op het scherm, ga zeker weer ff kijken.

    als reactie op de film Klute