The Rental (2020)

Secluded getaway. Killer views.

Een solide anderhalf uur spanning, in elkaar gedraaid door het broertje van James Franco.
play

6,0 details

  • 88 Min
  • Horror
  • Thriller
  • Verenigde Staten
88 Min Verenigde Staten

Twee jonge koppels trekken voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig, feestelijk weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen. Stukje bij beetje komt het viertal tot het inzicht dat ze niet zo alleen zijn als eerder gedacht. The Rental is het huiveringwekkende regiedebuut van Dave Franco, die als acteur al te zien was in films als 21 Jump Street en The Disaster Artist. De hoofdrollen worden vertolkt door Alison Brie, Dan Stevens, Sheila Vand en Jeremy Allen White.

Regie
Dave Franco
Cast
Dan Stevens, Alison Brie, Toby Huss, Sheila Vand, Anthony Molinari, Jeremy Allen White, Chunk.
Release
23.07.2020
Release NL
23.07.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Dave Franco Scenario: Dave Franco, Joe Swanberg Cast: Dan Stevens (Charlie), Alison Brie (Michelle), Sheila Vand (Mina), Jeremy Allen White (Josh), Toby Huss (Taylor), Connie Wellman (eigenaar) e.a. | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2020

Zet twee stellen van dertigers, die wanhopig vasthouden aan hun jeugd, bij elkaar in een huisje dat ze via een website huren. Onderlinge spanning gegarandeerd. Charlie heeft zijn flierefluitende broertje Josh voorgesteld aan zijn allerbeste maatje op werk, Mina, en Josh heeft binnen de relatie een minderwaardigheidscomplex. Charlie's vrouw Michelle krijgt tussen neus en lippen door mee dat haar echtgenoot een lange geschiedenis van vreemdgaan heeft. Olie op dit vuurtje is vervolgens dat de opzichter van het huurhuis, Taylor, vreemde opmerkingen maakt over de afkomst van Mina. En dan moeten de echt rare dingen nog beginnen te gebeuren.

Voordat je denkt dat het hier om een eenvoudig drama gaat, laat de filmstijl van het begin af aan al duidelijk merken dat The Rental een horrorthriller is. Schaduwrijke beelden, dreigende muziek; de autorit naar het huisje voelt al meteen alsof deze vier personages op weg zijn naar een zeker noodlot. Er wordt echter veel bagage meegegeven aan deze twee stellen, om te zorgen dat er al een hoop speelt voordat er een extra mysterie wordt geïntroduceerd. Want waarom zit er een minicamera in de douchekop verstopt?

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Rental Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Rental

acties