Bigfoot moet wederom uit de penarie worden geholpen door zoonlief in deze geestige animatiefilm vol actie.
play

5,5 details

  • 89 Min
  • Animatie
  • Familiefilm
  • België
  • Frankrijk
89 Min België

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Alt titel
Bigfoot Superstar
Regie
Jeremy Degruson
Ben Stassen
Cast
Clara Quilichini, Sébastien Desjours, Alexis Victor, Frederic Souterelle, Marie Chevalot, Pierre Tessier, Kylian Trouillard, Xavier Fagnon.
Release
15.06.2020
Release NL
07.10.2020
Release DVD
10.02.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Jeremy Degruson, Ben Stassen | Scenario: Bob Barlen, Cal Brunker | Cast: Jules Wojciechowski (Adam), Chris Parson (Bigfoot), Lindsey Alena (Shelly), Rashida Jones (Arlo), e.a. | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2020

In dit vervolg op The Son of Bigfoot staat opnieuw de familie van Sasquatch centraal. Nadat Bigfoot in de eerste film op de vlucht was voor een farmaceutisch bedrijf dat zijn DNA wilde gebruiken voor haarproducten, is de vader des huizes nu een nationale sensatie. Bigfoot is een echte superster geworden en te zien bij de grote ochtendprogramma's. Toch haalt hij geen voldoening uit zijn nieuw gevonden beroemdheid, waarop Bigfoot besluit het in Alaska op te nemen tegen een oliemaatschappij. Het is het startpunt voor een leuke animatiefilm vol actie en humor.

Zoon Adam legt aan het begin van de film uit dat zijn familie niet bepaald gewoon is. Niet alleen wordt hij op school belaagd om een handtekening van zijn vader, maar ook deelt hij zijn huis met wasberen, een vogel, een eekhoorn en een enorme beer. Als Bigfoot besluit het in Alaska op te gaan nemen tegen oliemaatschappij X-tract is dit helemaal niet leuk voor Adam, omdat hij weer zonder vader moet leven. Wanneer Bigfoot tijdens zijn missie opeens verdwijnt, ziet Adam zich genoodzaakt samen met zijn moeder, Wilbur de beer en Trapper de das naar Alaska af te reizen om daar de pater familias te gaan redden.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bigfoot Family

acties