Till Death (2021)

Together forever.

Hier staat een interessante nieuwe actieregisseur op. Helaas krijg je er een Megan Fox bij.
play

6,2 details

  • 88 Min
  • Horror
  • Thriller
  • Verenigde Staten
88 Min Verenigde Staten

In de thriller 'Till Death' wordt Emma verrast door haar man Mark voor hun stalen huwelijksjubileum. In een afgelegen vakantiehuis aan het meer lijkt Mark er alles aan te willen doen om hun slechte relatie nieuw leven in te blazen, maar Emma is niet op haar gemak. De volgende morgen wordt haar ergste nachtmerrie waarheid. Mark is dood en Emma zit, volledig geïsoleerd en in barre winterse kou, aan hem vastgeketend. Ze blijkt het doelwit te zijn van een ingenieus wraakplan dat met de minuut meer sinister wordt.

Regie
S.K. Dale
Cast
Megan Fox, Callan Mulvey, Aml Ameen, Eoin Macken, Jack Roth, Lili Rich, Teodora Djuric.
Release
01.07.2021
Release NL
23.09.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: S.K. Dale | Scenario: Jason Carvey | Cast: Megan Fox (Emma), Eoin Macken (Mark), Callan Mulvey (Bobby Ray), Jack Roth (Jimmy), Aml Ameen (Tom), Stefanie Rozhko (jongedame in restaurant) e.a. | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2021

Misschien is de grootste les van Till Death wel: geef Megan Fox lekker wat te doen. De scènes waarin ze handelingen moet uitvoeren zijn namelijk vele malen beter dan die waar ze emoties moet uitbeelden. Dat gezegd hebbende, hebben we hier toch een verdomd lekkere actiethriller te pakken. En vooral beter dan je vooraf misschien zou denken. Dat heeft niet op zijn minst te maken met de premisse, die even belachelijk als vermakelijk is.

Bij sommige films is het interessanter - en minder spoilergevoelig - om een situatie te beschrijven dan om het hele begin van het verhaal te verklappen. Dus hier gaat ie: ongeveer een half uur op weg vindt onze hoofdpersoon, Emma, zichzelf moederziel alleen in een afgelegen vakantiehuisje. Buiten is alleen maar sneeuw en ze heeft geen telefoon of manier om weg te komen. Bovendien is ze vastgeketend aan een lijk. Wie dood is, en hoe Emma daar is gekomen maakt even niet uit. Want wie wil nou niet zien of en hoe Megan Fox zich uit die benarde situatie weet te redden?

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Till Death Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Till Death

acties