Megan Fox vast aan dode psycho in trailer 'Till Death'

Tot de dood ons scheidt. Zo ook in Till Death.

We kennen Megan Fox vooral van haar rol in de Transformers-films en ook als opvallende tiener in de horrorkomedie Jennifer's Body. De afgelopen jaren was het wat stiller rond de actrice.

Sinds 2019 is ze weer flink aan het acteren. Zo zagen we haar verleden jaar nog als hoofdrolspeler in de actiefilm Rogue en we zien haar binnenkort ook naast Bruce Willis in de actiethriller Midnight in the Switchgrass. Een tweede film in 2021 met Fox is Till Death.

Trailer voor Till Death
En voor Till Death van debuterend regisseur S.K. Dale hebben we nu de eerste trailer. In de film heeft Fox de lead en is ook vooral Callan Mulvey te zien.

Mulvey zagen we als Scyllias in 300: Rise of an Empire, Jack Rollins in Captain America: The Winter Soldier (2014) en Avengers: Endgame (2019) en Anatoli Knyazev in Batman v Superman: Dawn of Justice. Vermoedelijk in december in de bioscoop of via Vod te zien.



Dood lichaam aan Megan Fox
En Till Death gaat over: Na een romantische avond in hun afgelegen huis aan het meer, ontwaakt Emma (Megan Fox) geboeid aan haar overleden echtgenoot. Gevangen en geïsoleerd in diep in de winter, moet ze het opnemen tegen huurmoordenaars om te ontsnappen aan het verwrongen plan van haar man.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair