Video

Megan Fox vast aan dode psycho in trailer 'Till Death'

Tot de dood ons scheidt. Zo ook in Till Death.

door Bram de Groot om 12:34 in Video
We kennen Megan Fox vooral van haar rol in de Transformers-films en ook als opvallende tiener in de horrorkomedie Jennifer's Body. De afgelopen jaren was het wat stiller rond de actrice.

Sinds 2019 is ze weer flink aan het acteren. Zo zagen we haar verleden jaar nog als hoofdrolspeler in de actiefilm Rogue en we zien haar binnenkort ook naast Bruce Willis in de actiethriller Midnight in the Switchgrass. Een tweede film in 2021 met Fox is Till Death.

Trailer voor Till Death
En voor Till Death van debuterend regisseur S.K. Dale hebben we nu de eerste trailer. In de film heeft Fox de lead en is ook vooral Callan Mulvey te zien.

Mulvey zagen we als Scyllias in 300: Rise of an Empire, Jack Rollins in Captain America: The Winter Soldier (2014) en Avengers: Endgame (2019) en Anatoli Knyazev in Batman v Superman: Dawn of Justice. Vermoedelijk in december in de bioscoop of via Vod te zien.Dood lichaam aan Megan Fox
En Till Death gaat over: Na een romantische avond in hun afgelegen huis aan het meer, ontwaakt Emma (Megan Fox) geboeid aan haar overleden echtgenoot. Gevangen en geïsoleerd in diep in de winter, moet ze het opnemen tegen huurmoordenaars om te ontsnappen aan het verwrongen plan van haar man.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Grappig om te zien dat zo'n bekende naam nog zoveel publiciteit blijft genereren ook al heeft die persoon al een eeuwigheid niets bijzonders meer gepresteerd.
Ik kijk best veel van dit soort films in de hoop dat ik er een tegen kom die op wat voor manier dan ook positief op valt maar de meeste van de films met bekende namen als Bruce Willis en Nicolas Cage zijn de moeite van het kijken niet waard.
Als het bij die namen enkel gaat om het nostalgische gevoel die ze oproepen door de paar goede films die ze ooit in een ver verleden gemaakt hebben dan verklaart dat niet waarom Megan Fox zoveel publiciteit krijgt.

Chris23

Avatar

^Komt misschien om dat ze een .... fox is. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair