All My Life (2020)

Sol leidt een gelukkig leven met Jenn, maar krijgt kanker. Dat is heel erg. Maar de film lijkt vergeten te zijn dat erg geen drama is.
play

5,4 details

  • 93 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
93 Min Verenigde Staten

Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent.

Regie
Marc Meyers
Cast
Jessica Rothe, Kyle Allen, Harry Shum Jr., Marielle Scott, Jay Pharoah, Mario Cantone, Kenneth Kynt Bryan, Chrissie Fit, Josh Brener, Ever Carradine, Keala Settle, Michael Masini, Jon Rudnitsky, Anjali Bhimani, Betsy Holt, Christina Elizabeth Smith.
Release
23.10.2020
Release NL
26.11.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Marc Meyers | Scenario: Todd Rosenberg | Cast: Jessica Rothe (Jenn Carter), Harry Shum (Sol Chau), Marielle Scott (Megan Denhoff), Ever Carradine (Gigi), e.a. | Speelduur: 92 minuten | Jaar: 2020

Jenn ontmoet Sol zoals meisjes en jongens elkaar vóór covid-19 vaak ontmoetten. Twee vriendengroepen in de kroeg die besluiten dat samen drinken leuker is. Drie nietszeggende meisjes worden aangesproken door drie nietszeggende jongens. Jenn en Sol vinden elkaar ook na de pitchers bier nog leuk en besluiten samen gelukkig te worden. Met alles erop en eraan. Daten, elkaars ouders ontmoeten, elkaar stimuleren je droom te volgen, samenwonen en natuurlijk, trouwen. Eind goed al goed. Toch?

Maar nee, het mag het voor Jenn en Sol niet zo zijn. Tussen droom en daad staan ook voor deze twee knappe mensen wetten in de weg. En kanker. Sol is net begonnen met het najagen van zijn culinaire droom als kok bij een hip restaurant, als hij de diagnose leverkanker krijgt. Al het gespaarde bruiloftsgeld gaat op aan de noodzakelijke behandelingen. Gelukkig hebben Jenn en Sol een heel lieve en actieve vriendengroep die de uiterst noodzakelijke twintigduizend dollar voor de bruiloft alsnog bij elkaar crowdfunden via websites, benefieten en fooienpotten. Eind goed al goed. Toch?

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

All My Life

acties