Squared Love (2021)

4,7 details

  • 133 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Polen
133 Min Polen

Een beroemde journalist en rokkenjager heroverweegt zijn levenskeuzes als hij verliefd wordt op een mysterieus model dat een dubbelleven leidt.

Alt titel
Milosc do Kwadratu
Regie
Filip Zylber
Cast
Mateusz Banasiuk, Miroslaw Baka, Wojciech Kalarus, Tomasz Karolak, Krzysztof Czeczot, Adrianna Chlebicka, Sebastian Stankiewicz, Anna Smolowik, Jacek Knap.
Release
11.02.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Filip Zylber | Scenario: Wiktor Piatkowski en Marzanna Polit | Cast: Adrianna Chlebicka (Monika/Klaudia), Mateusz Banasiuk (Enzo), Agnieszka Zulewska (Alicja), Miroslaw Baka (Vader Klaudia), e.a. | Jaar: 2021

Het is een bekende scène in romkoms: het moment dat het nerderige meisje haar bril van haar gezicht haalt, haar haren los doet en 'opeens' een seksueel wezen blijkt. De makers van Squared Love hebben het voor elkaar gekregen om een hele film rond dit clichématige moment op te tuigen. Met een onhandig plot hebben ze een personage gecreëerd dat zowel seksuele, uitdagende en aantrekkelijke als zorgzame, sociale en nerdy kanten heeft. Vrouwen verenigen deze eigenschappen natuurlijk al, maar toch vinden de makers het nodig om een vrouw een contrasterend dubbelleven te laten leiden als basisschoollerares Klaudia en sexy model Monicka. Het resultaat is nog vele malen rampzaliger dan de premisse doet voorkomen.

De vader van Klaudia heeft een auto-ongeluk veroorzaakt, buiten zijn schuld om, maar hij moet nu wel geld betalen aan louche types. Het is onduidelijk wat er precies gebeurde, maar het is de reden dat ze de modewereld in stapte. Uit schaamte houdt ze geheim dat ze model is geworden, maar een verklaring voor die schaamte ontbreekt. Voor een shoot moet ze samenwerken met mannelijk model, semi-bekende Pool en womanizer Enzo. Zoals het een romkom betaamt, vindt Klaudia hem eerst een ongelofelijke lul, maar ontdekt ze al snel dat hij ook een zachte kant heeft. Enzo is de oom van een meisje dat ook in de klas zit van Klaudia, waardoor het onvermijdelijke moment komt dat Enzo aan de betrouwbare Klaudia datingadvies gaat vragen voor zijn afspraakje met de sexy Monicka. Waarom niemand herkent dat dit één en dezelfde vrouw is, wekt nog de meeste irritatie op van alle dingen die niet goed uitgelegd worden.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Squared Love

acties