Home Team (2022)

  • 95 Min
  • Komedie
  • Sport
  • Verenigde Staten
95 Min Verenigde Staten

De geschorste NFL-coach Sean Payton hoopt weer een band met zijn zoon op te bouwen. Dat doet hij door het hopeloze football-team te coachen. Deze familiekomedie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regie
Charles Francis Kinnane
Daniel Kinnane
Cast
Taylor Lautner, Kevin James, Rob Schneider, Jackie Sandler, Allen Covert, Isaiah Mustafa, Gary Valentine, Jared Sandler, Maxwell Simkins, Lavell Crawford, Anthony L. Fernandez, Bryant Tardy, Chris Titone, Tait Blum, Christopher Farrar, Ashley D. Kelley.

Filmtotaal Recensie

Regie: Charles Kinnane, Daniel Kinnane | Scenario: Chris Titone, Keith Blum | Cast: Kevin James (Sean Payton), Taylor Lautner (Troy Lambert), Rob Schneider (Jamie), Jackie Sandler (Beth), e.a. | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2022

Sportverhalen lenen zich bijzonder goed voor feelgoodfilms. Het overduidelijke doel is winnen en dat stemt blij. En zelfs als dat niet lukt, is er nog genoeg te winnen in de lessen die het verliezen met zich meebrengt. Niet zelden kan een waargebeurd sportverhaal een-op-een worden omgezet naar een emotioneel filmscript, vol wijze lessen over doorzettingsvermogen en teamgevoel. Hoe anders is dat bij Home Team, waarbij het voor footballcoach Sean Payton maar goed is dat de werkelijkheid er heel anders uitziet dan deze kolderieke komedie.

Wanneer deze nationale sportbekendheid - in 2009 won de echte Sean Payton als coach de Super Bowl - wordt geschorst voor zijn betrokkenheid bij een schandaal, komt zijn secretaresse dit slechte nieuws aankondigen. Voor wie zich ondanks de aanwezigheid van komedianten Kevin James en Rob Schneider nog op het verkeerde been liet zetten door de openingszin 'based on a true story', maakt deze karikatuur van een secretaresse aan alle twijfel rond de toon van de film een einde. Een ploeg die zulk ongeschikt personeel toelaat op een sportcomplex, heeft absoluut geen prijzenkast nodig.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Home Team Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Home Team

acties