Kan je niet genoeg krijgen van 'Home Team'? Check dan deze 3 films op Netflix

Kan je niet genoeg krijgen van 'Home Team'? Check dan deze 3 films op Netflix

Home Team was dit weekend de nummer 1 film op Netflix.

Home Team was afgelopen weekend de meest bekeken Netflix-film in Nederland. Mocht je 'm al gezien hebben en eigenlijk wel zin hebben in meer, dan hebben we vandaag drie tips voor je.

In Home Team speelt Kevin James de hoofdrol van NFL-coach Sean Payton. Hij is geschorst en hoopt als trainer van een jeugdfootballteam een betere band met z'n zoon op te bouwen. Een heuse sportieve komedie dus.

Drie tips
Hieronder zetten we drie tips op basis van Home Team voor je op een rij. De eerste is Here Comes the Boom, eveneens een film met Kevin James in de hoofdrol, waarin hij als worstelaar aan de slag gaat. De tweede True Memoirs of an International Assassin, eveneens een James-film, waarin hij met heerlijke humor aan de slag gaat als moordenaar. Tot slot is er The Main Event, een hartverwarmende familiefilm waarin een jonge WWE-fan chaos veroorzaakt wanneer hij in een worstelwedstrijd vecht met een rivaal.

Here Comes the Boom (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Coraci | Cast: Kevin James, Salma Hayek, Henry Winkler, Greg Germann
Biologie leraar Scott Voss (Kevin James) wilt de muzieklessen blijven behouden en ontslag vermijden van goede vriend Marty Streb (Henry Winkler), deze zijn genoodzaakt te verdwijnen ivm weg bezuinigingen op school. Om dit te kunnen realiseren moet er een bijdrage geleverd worden van 48000 dollar, hij besluit om wedstrijden te vechten voor geld. Omdat hij 20 jaar geleden worstelaar was op college, gaat hij vol vertrouwen kooi gevechten aan en hoopt ondertussen liefde te winnen van collega Bella Flores (Salma Hayek) Met alle nodige gevolgen van dien.

True Memoirs of an International Assassin (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Wadlow | Cast: Kevin James, Kim Coates, Maurice Compte, Zulay Henao
The True Memoirs of an International Assassin gaat over een vriendelijke accountant met schrijfambities. Wanneer zijn fictieboek over een internationale moordenaar wordt gepubliceerd als een echt verhaal, wordt hij per ongeluk zelf aangezien voor een huurmoordenaar. Hij probeert te ontsnappen aan de plotselinge faam en bekendheid en komt in Belize terecht. Hier komt hij terecht in een levensgevaarlijk moordplot, dus moet hij op zoek naar zijn eigen hoofdpersonage - Colt Rodgers - om dit alles tot een goed einde te brengen

The Main Event (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jay Karas | Cast: Seth Carr, Tichina Arnold, Adam Pally, Ken Marino
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.

NieuwsFilm

meest populair