• 106 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
106 Min Verenigde Staten

De slapeloze Auden heeft haar hele schoolcarrière aan het studeren gewijd en wilde steeds indruk maken op haar moeder Victoria. Nu ze is afgestudeerd reist ze naar het kuststadje Colby om de band weer aan te halen met haar vader Robert en stiefmoeder Heidi. Zonder al te veel verwachtingen mengt ze er zich in het dagdagelijkse leven en ontmoet ze Eli. Ook hij lijdt aan slapeloosheid.

Regie
Sofia Alvarez
Cast
Dermot Mulroney, Andie MacDowell, Kate Bosworth, G. Hannelius, Marcus Scribner, Jenique Bennett, Emma Pasarow, Alisa Harris, Ricardo Hurtado, Belmont Cameli, Clayton Frank, Sara Elizabeth Ezzell, Samia Finnerty, Laura Kariuki, Paul Karmiryan, Zoey Dean, Anna Stadler, Hannah Michelle.

Filmtotaal Recensie

Regie: Sofia Alvarez | Scenario: Sofia Alvarez | Cast: Emma Pasarow (Auden), Belmont Cameli (Eli), Andie MacDowell (Dr. Victoria West), Kate Bosworth (Heidi), Dermot Mulroney (Robert), e.a. | Speelduur: 106 minuten | Jaar: 2022

Along for the Ride is gebaseerd op een van de populaire romantische tienerboeken van Sarah Dessen en geregisseerd door een scriptschrijver van de To All the Boys-trilogie. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de film een luchtig tussendoortje is, maar dat is geen excuus voor het extreem zwakke script.

Auden wil zichzelf opnieuw uitvinden en haar saaie leventje omgooien. Dat kan ze het best doen op een plek waar ze niemand kent. Daarom vertrekt ze naar haar vader in Colby om daar in de zomer bij haar stiefmoeder in haar winkel te werken. Onderweg hoopt ze nieuwe vrienden te maken zonder dat haar moeder zich afkeurend uitspreekt over alles wat niet past in haar beeld van een perfecte, intelligente dochter. Daarnaast wil ze de band met haar afwezige vader versterken.

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Along for the Ride

acties