Ninjababy (2021)

Hilarisch én bloedserieus drama over een studente die ontdekt zwanger te zijn.
play

7,4 details

  • 103 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Noorwegen
103 Min Noorwegen

De 23-jarige Rakel geniet van haar onbezorgde leven en woont samen met een vriendin. Ze tekent strips, houdt van feestjes, drank en drugs en heeft regelmatig een onenightstand. Na aandringen van haar huisgenoot doet Rakel een zwangerschapstest en blijkt ze al 6 maanden zwanger te zijn van een scharrel, terwijl ze net begint te daten met de judoleraar. Moeder worden stond niet op Rakels bucketlist en aangezien abortus geen optie meer is, moet ze gaan kiezen tussen haar oude vertrouwde leventje en de door haar omgedoopte Ninjababy, die haar steeds meer begint te kwellen wanneer hij in haar verbeelding tot leven komt.

Regie
Yngvild Sve Flikke
Cast
Arthur Berning, Trine Wiggen, Kjærsti Odden Skjeldal, Janne Heltberg, Morten Svartveit, Kristine Kujath Thorp, Silya Nymoen, Thorbjørn Hesland, Johan Sigmundstad, Ingar Steen, Espen Leite, Tora Christine Dietrichson, Evelyn Rasmussen Osazuwa, Nader Khademi, Herman Tømmeraas, Mathias Kolstad Eriksen, Marit Røste, Kristian Mehlum Lie.
Release
18.01.2021
Release NL
21.04.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Yngvild Sve Flikke | Scenario: Johan Fasting, Yngvild Sve Flikke en Inga Sætre| Cast: Kristine Kujath Thorp (Rakel), Arthur Berning (Pikkjesus), Tora Christine Dietrichson (Ingrid) Nader Khademi (Mos), e.a. | Speelduur: 113 minuten | Jaar: 2021

Weer zo'n komedie over een jongedame die ontdekt zwanger te zijn, smoorverliefd wordt op het kindje dat ze op de wereld besluit te zetten en nog lang en gelukkig leeft? Nee, dat is Ninjababy, de nieuwe film van de Noorse filmmaker Yngvild Sve Flikke absoluut niet. Ninjababy is oprecht grappig, maar kaart ook oprecht serieus het probleem van ongewenst zwanger zijn aan.

Rakel is een drieëntwintigjarige chaoot die samenwoont met haar vriendin Ingrid. Haar kamer is een puinhoop, net als haar hoofd. Ze verliest zich regelmatig in haar eigen droomwereld, die ze vormgeeft in haar cartoons. Die cartoons komen in Ninjababy tot leven, waardoor je precies volgt wat Rakel denkt. Leuk gevonden en het effect is vaak hilarisch - als dit soort humor je ligt.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Ninjababy

acties