My Fake Boyfriend

5,0 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Canada
90 Min Canada

Andrew (Keiynan Lonsdale), kan zijn giftige vriendje dat hem net heeft gedumpt maar moeilijk loslaten. Zijn vrienden (Dylan Sprouse en Sarah Hyland) besluiten hem te helpen door een ware "Cristiano" te creëren. Een perfect nepvriendje voor op sociale media om zijn ex jaloers te maken. Probleem opgelost, zou je denken? Maar nee hoor, terwijl fake "Cristiano" viral gaat en een wereldwijde sensatie wordt, ontmoet Andrew zijn nieuwe liefde, Rafi, een charmante restauranteigenaar, maar hoe gaat Andrew zijn fake vriendje Christiano uitleggen? Hij moet een manier vinden om een einde te maken aan zijn fake Instagram relatie en zijn inmiddels jaloerse ex ontwijken. Zijn doel wordt Rafi's hart te veroveren. Dit alles zorgt voor een heerlijke en hilarische komedie over de gekke dingen in het leven die we doen voor de liefde.

Regie
Rose Troche
Cast
Dylan Sprouse, Sarah Hyland, Keiynan Lonsdale, Marcus Rosner, Tricia Black, Matthew Finlan, Rong Fu, Ty Ippolito, Andrew Meikle, Brooker Muir, Bukola Ayoka, Merle Newell, Rachel Risen, Samer Salem, Simon Sinn, Matt Willis.

Filmtotaal Recensie

Regie: Rose Troche | Scenario: Luke Albright, Greg Boaldin, Joe Wanjai Ross | Cast: Keiynan Losndale (Andrew), Dylan Sprouse (Jake), Samer Salem (Rafi), Marcus Rosner (Nico), Sarah Hyland (Kelly), e.a.| Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2022

Na het fenomenale succes van Modern Family leek Sarah Hyland even uit beeld te zijn verdwenen. Haar fans kunnen dit jaar opgelucht ademhalen, want Hyland keert terug in de romantische komedie My Fake Boyfriend, al speelt zij zelf niet de hoofdrol. Die eer gaat naar Keiynan Lonsdale. Hij speelt de rol van Andrew, die in een giftige relatie zit met spierbundel Nico. Andrew weet dat Nico vreemdgaat en hem niet respecteert, en hij heeft het vaker uitgemaakt, maar toch komt hij iedere keer met hangende pootjes bij hem terug.

Maar dan komt Andrews beste vriend Jake met een curieus plan: met wat geknutsel met foto's en filmpjes creëert hij op sociale media de identiteit van Cristiano. Dit moet de nieuwe partner van Andrew voorstellen, zodat Nico ervan overtuigd wordt hem los te laten. Het profiel van Cristiano is kennelijk zo overtuigend dat iedereen zonder meer in zijn bestaan gelooft. Ziedaar Andrews 'fake boyfriend'.