De allergrootste slijmfilm
Een kleurige en stuiterige komedie waar de fans van YouTuber Bibi veel plezier aan zullen beleven.
play

4,7 details

  • 81 Min
  • Avontuur
  • Nederland
81 Min Nederland

Er gebeurt iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt. Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen?

Regie
Martijn Smits
Cast
Geza Weisz, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Ferdi Stofmeel, Nick Golterman, Matheu Hinzen, Bibi, Denise Aznam, Romy Voll, Zafanya Kersten, Léonne Henkelman, Emma Bloemink, Jessinda Swinkels, Elin van der Hoeven, Aaron Bezemer, Quinn Bezemer, Hakim Traidia, Faye Bezemer, Danny Jongejan, Summer de Snoo, Patrick Aliev, Simon Groen.
Release
06.07.2022
Release NL
06.07.2022
Release DVD
08.11.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Martijn Smits | Scenario: Martijn Smits, Maarten van den Broek | Cast: Bibi (Indy van Leeuwen), Geza Weisz (Dominicus Duff), Ferdi Stofmeel (Joost van Leeuwen), Matheu Hinzen (Benji) | Speelduur: 81 minuten | Jaar: 2022

In 2020 verscheen De Grote Slijmfilm, met honderdduizend bezoekers goed voor een Gouden Film. De Nog Grotere Slijmfilm volgde in 2021 en was net zo succesvol als zijn voorganger. Dit jaar kan het jonge publiek uitkijken naar deel drie: De Allergrootste Slijmfilm. De populariteit van deze trilogie is makkelijk te verklaren. Ze zitten namelijk vol met voor de jeugd bekende koppen zoals Nick Golterman en Romy Voll. De films draaien om Bibi, een bekende internetpersoonlijkheid die doorbrak met filmpjes over speelgoedslijm. Reken maar dat de fans in drommen toestromen om haar op het grote scherm te bewonderen. Ook voor de derde keer.

In De Allergrootste Slijmfilm speelt zij wederom de rol van Indy van Leeuwen, een nationale beroemdheid die heel Nederland aan het slijmknutselen heeft gekregen. Het slijm komt haar onderhand de neus uit en ze besluit een punt achter haar carrière te zetten. Liever in de pauze met haar vriendinnen babbelen dan al dan niet opdringerige fans te adviseren over slijm. Haar vroegtijdig pensioen wordt echter bruusk onderbroken. Het magische ingrediënt voor het perfecte slijm is opgeraakt. Aan de andere kant van de wereld, diep in de jungle, ligt de slijmbron. Eenieder die de macht over deze bron krijgt zal oneindig veel slijm kunnen produceren. Indy's aartsvijand Dominicus Duff wil deze bron koste wat kost in handen hebben. Hoe zal dit avontuur aflopen?

videotrailers & clips