Girl in the Picture
Deze zoveelste misdaaddocu biedt je als liefhebber waar je op hoopt, maar vrolijk word je er niet van.
play

7,1 details

  • 101 Min
  • Documentaire
  • Misdaad
  • Mystery
  • Verenigde Staten
101 Min Verenigde Staten

Sharon Marshall was een goede studente wier toekomst gevuld was met beloften. Ze was het ultieme buurmeisje: lief, gul en goed aangepast. Maar Sharon had verontrustende geheimen, zo schokkend en uniek, dat het meer dan een decennium duurde om ze te ontrafelen. Deze documentaire onthult het waargebeurde verhaal van een mysterieuze jonge vrouw die verstrikt raakte in het gewelddadige web van de moorddadige voortvluchtige die ze haar vader noemde.

Regie
Skye Borgman
Cast
Mark Chinnery, Sarah French, Natalie De Vincentiis, Meg Schimelpfenig, Robert Christopher Smith, Dana Mackin.
Release
06.07.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Skye Borgman | Speelduur: 101 minuten | Jaar: 2022

Op een nacht wordt langs de kant van de weg een aangereden en achtergelaten jonge vrouw gevonden, die enkele dagen later in het ziekenhuis aan haar verwondingen overlijdt. Ze blijkt een zoontje te hebben, dat wordt ondergebracht in een pleeggezin. Maar wanneer de biologische vader opduikt en het jochie ontvoert, opent hij daarmee zelf de enorme beerput van zijn verleden - en dat van de vrouw die zojuist is gestorven zonder ooit zelf te weten dat ze niet was wie ze meende te zijn.

In deze zogenaamde Golden Age of Television zijn fictieseries geëvolueerd van elke week een nieuw verhaal naar een doorlopend plot dat aan het einde van het seizoen, of zelfs pas aan het einde van de hele serie, zal worden afgerond. Het komt niet vaak meer voor dat bekende gezichten aan het begin van een aflevering op een onbekend lijk stuiten, en de hele zaak vijfenveertig minuten later (met daartussen hier en daar een wending) is opgelost.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Girl in the Picture Nieuwsberichten