Deze aangrijpende film staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

Deze aangrijpende film staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

Verknipte Girl in the Picture trekt veel kijkers.

Flink wat dagen stond de actiekomedie The Man from Toronto bovenaan de Netflix Top 10 voor films, maar heeft een andere nieuwe Netflix-titel de film van de eerste plaats gekregen. Het betreft dit keer een documentaire over een afschuwelijke gebeurtenis.

Het is de docu Girl in the Picture van documentairemaker Skye Borgman, bekend van Abducted in Plain Sight uit 2017.

Girl in the Picture gaat over Sharon Marshall, een goede studente die een gouden toekomst in het vooruitzicht had. Ze was het ultieme buurmeisje: lief, gul en goed aangepast. Maar Sharon had verontrustende geheimen, zo schokkend en uniek, dat het meer dan een decennium duurde om ze te ontrafelen.

De documentaire onthult het waargebeurde verhaal van een mysterieuze jonge vrouw die verstrikt raakte in het gewelddadige web van de moorddadige voortvluchtige die ze haar vader noemde.

Girl in the Picture op nummer 1 in de Netflix-toplijst
FilmTotaal-recensent Terence Shea zag de docu en gaf 3 sterren: "De verkniptheid van de situatie wordt al snel helder, maar geregeld is er een twist die daar weer een schepje bovenop doet. Of je hem zag aankomen of niet, het blijft verontrustend dat er mensen zijn die het in zich hebben zulke monsterlijke daden te verrichten."

Wil je Girl in the Picture kijken, dan vind je deze nu hier op Netflix en hieronder zie je de trailer.



NieuwsFilm

meest populair