Fast & Feel Love

5,9 details

  • 132 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Drama
  • Thailand
132 Min Thailand

Kao, een dertiger, is 's werelds snelste kampioen sportstapelen en wordt uitgedaagd door kinderen over de hele wereld die proberen zijn wereldrecord te breken. Te midden van dit alles besluit Kao's vriendin, die al heel lang voor hem en al de rest van zijn leven zorgt, hun relatie te beëindigen. Net als Batman zonder zijn Alfred wordt de koning in de wereld van het sportstapelen in het echte leven een complete loser. Terwijl Kao gelijke tred moet houden met opkomende stapeluitdagers, moet deze glorieuze kampioen nu ook elementaire dagelijkse levensvaardigheden leren.

Regie
Nawapol Thamrongrattanarit
Cast
Urassaya Sperbund, Anusara Korsamphan, Kanokwan Butrachart, Wipawee Patnasiri, Keetapat Pongruea, Joohong Lee, Chanyoung Kim, Napak Tricharoendej, Arthichon Osotumnuaychoke, Nat Kitcharit, Kornnaphat Khomsakorn, Joshua Ugochukwu Ezunagu, Marvelous Ndigwe, Akeathit Usapanich, Boonyalak Auchachot, Kittipat Rungwatthanaphaiboon, Siraya Saicheua, Panjarat Kulma.
Release
06.04.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Nawapol Thamrongrattanarit | Scenario: Nawapol Thamrongrattanarit | Cast: Nat Kitcharit (Kao), Urassaya Sperbund (Jay), Anusara Korsamphan (Metal), Keetapat Pongruea (Pai Liu), Wipawee Patnasiri (Por), e.a. | Speelduur: 132 minuten | Jaar: 2022

Kao en Jay ontmoeten elkaar op school. Hij is geobsedeerd door sportstapelen, het extreem snel op elkaar stapelen en weer in elkaar doen van drinkbekertjes. Zij vindt zichzelf gewoon en ziet niet waar ze goed in zou kunnen zijn. Als de twee elkaar zien staan, is het een uitgemaakte zaak. Hij zal de wereldkampioen sportstapelen worden en zij zal hem daarin steunen. De realiteit is weerbarstiger en een relatie kan niet gebouwd worden op ambitie alleen, zeker niet als Kao vergeet te luisteren naar wat zij wil in het leven.

De romantiek tussen Kao en Jay is lastig om in mee te gaan. Omdat één gesprek al resulteert in een vaste relatie oplevert waarin Kao haar praktisch links laat liggen, zorgt dat voor weinig sympathie voor hem. Voor Jay is te weinig aandacht om haar identificeerbaar te maken. Ze wijdt haar leven aan Kao, houdt van planten en wil een kind, maar dat blijft allemaal zeer oppervlakkig. Daardoor weegt de lengte van de film, een ruime twee uur, na verloop van tijd door.

videotrailers & clips