Inside the Mind of a Cat
Eindelijk een verklaring voor het heerlijk hautaine gedrag van onze huisdieren en hoe de wereld hun catwalk is.
play

6,2 details

  • 67 Min
  • Documentaire
  • Verenigde Staten
67 Min Verenigde Staten

In deze fascinerende en schattige documentaire duiken experts in het kattenbrein om de ware capaciteiten van het harige huisdier te onthullen.

Regie
Andy Mitchell
Release
18.08.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Andy Mitchell | Speelduur: 67 minuten | Jaar: 2022

Katten zijn eigenwijs. Het goedkope zalmdiner van de prijsbeuker is altijd te min, de verpakking is altijd interessanter dan de inhouden het leukste speelgoed om door het huis te jagen is de gehaktbal uit de juspan. Zoals ik al zei: stronteigenwijs. Maar laat dat nou net hun beste eigenschap zijn.

Inside the Mind of a Cat neemt ons mee op het dagelijkse avontuur dat losbarst zodra het huisdier door het kattenluik naar buiten glipt. Deze documentaire schuift een plezante verscheidenheid aan kattenkenners voor de camera, die elk op een eigen manier een duit in het zakje doen. Zo raken de stijve specialisten niet uitgerateld over het magistrale intellect van een kat en bedekt het kattenvrouwtje alles met de mantel der liefde bij elke ladder die het onvoorspelbare mormel in haar panty trekt. Een mooie mix van ervaringsdeskundigen, net zo hapklaar gepresenteerd als een blikje Sheba met een sprietje dille.

videotrailers & clips