Who's a Good Boy?

4,9 details

  • 95 Min
  • Komedie
  • Mexico
95 Min Mexico

Chema is een laatstejaarsstudent. Hij is stapelverliefd op Claudia, het aantrekkelijke nieuwe meisje op zijn school. Hij wil maar één ding: met haar uitgaan. Voor haar heeft hij het over zijn maagdelijkheid verliezen. Dat is zijn droom. Zal dat lukken voordat hij zijn diploma haalt?

Alt titel
¿Quieres Ser Mi... Hijo?
Regie
Ihtzi Hurtado
Cast
Harold Azuara, Sirena Ortiz, Yankel Stevan, Luisa Guzmán Quintero, Sebastian Dante, Grettell Valdez, María Alicia Delgado, Nashla Aguilar, Adrián Vásquez, Estefania Coppola, Diego Meléndez.
Release
22.11.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Ihtzi Hurtado | Scenario: Ihtzi Hurtado | Cast: Yankel Stevan (Chema), Sirena Ortiz (Claudia), Iván Molo (Toño), Haydee Leyva (Miss Cholita), Andrea Mextl (Alexa), e.a. | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2022

El Guau begint net als 2001: A Space Odyssey met het bombastische Also Sprach Zarathustra van de Duitse componist Richard Strauss, maar daarmee stopt elke gelijkenis. Hier dus geen mensapen die ontwaken naast een zwarte monoliet, wel een jongeman die door een val met zijn gezicht in een gebruikt condoom terechtkomt. Als je wil weten hoe het zo ver heeft kunnen komen, dan zit je anderhalf uur goed met deze romkom over Mexicaanse tieners die er alles aan doen om van bil te kunnen gaan.

Chema ziet er wel goed uit, maar als buitenbeentje van zijn school zit het er voor hem niet in een meisje aan de haak te slaan. Maar hij van het schoolhoofd de opdracht krijgt de knappe Claudia rond te leiden en van haar een een kus op de wang ontvangt wanneer hij haar een kop koffie aanbiedt, begint Chema al gauw te dromen van een relatie met dit droommeisje. Maar helaas gaat perfectie nogal gauw vervelen.

videotrailers & clips