Holiday Harmony

5,5 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
90 Min Verenigde Staten

Zangeres en liedjesschrijfster Gail krijgt de kans om mee te dingen naar een eenmalige kans op succes. Ze rijdt door het hele land, maar komt niet verder dan Harmony Springs, Oklahoma, wanneer er een einde komt aan haar wagen, geld en al haar hoop. Met slechts twee weken om het kerstavondoptreden van haar dromen te halen, neemt Gail het advies aan van de plaatselijke manusje-van-alles, Jeremy, en neemt ze het op tegen een groep onaangepaste kinderen die hopen op een eigen kerstavondgala. Gail en Jeremy groeien naar elkaar toe, maar als ze haar levenslange droom wil waarmaken, moet ze hem en de stad waar ze van is gaan houden misschien achterlaten.

Regie
Shaun Paul Piccinino
Cast
Brooke Shields, Michael Wiseman, Bobby McGee, Jeremy Sumpter, Carla Jimenez, Lauren York, Seth Coltan, Sophia Reid-Gantzert, Morgan Harvill, Annelise Cepero, Ryder Franco, Richard Perrie, Jordyn Curet, Kayden Franco, Calvin Seabrooks, Amy Brown, Sisanie, Jenna Anne Johnson.
Release
24.11.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Shaun Paul Piccinino | Scenario: Christopher James Harvill, Lauren Swickard | Cast: Annelise Cepero (Gail), Jeremy Sumpter (Jeremy), Brooke Shields (Savannah), Carla Jimenez (Rachael), Sophia Reid-Gantzert (Sarah), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2022

Inmiddels wetenalle streamingsdiensten dat ze hun aanbod in november en december lekker goedkoop kunnen aanvallen met kerstfilms van gemiddelde tot matige kwaliteit. Het grote voordeel daarvan is dat bijna alles wel aan die kerstkapstok kan worden opgehangen. Daar is Holiday Harmony een goed voorbeeld van: alles speelt zich half december af en er zit een kerstliedje in, maar voor de rest is het gewoon een film.

Gail is aspirerend zangeres wier fans voornamelijk bestaan uit anonieme socialemediavolgers. Ze doet mee aan een wedstrijd van een radiozender en wint, waardoor ze binnen enkele weken in Los Angeles aanwezig moet zijn. Tot die tijd toert ze rond in het busje waar ze ook in woont. Haar vervoer begeeft het in het dorpje Harmony Springs en een reparatie kost meer dan ze heeft. Gail zit daar voorlopig dus vast, maar gedurende haar tijd maakt het kleine dorpje genoeg indruk op haar om haar gekozen levenspad te heroverwegen.

videotrailers & clips