Transfusion (2023)

Sam Worthington laat zich van zijn beste kant zien, maar zelfs dat is niet voldoende.
play

5,3 details

  • 106 Min
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Actie
  • Australië
106 Min Australië

Special Forces-soldaat Ryan Logan (Sam Worthington) en zijn jonge zoon Billy (Edward Friday Carmody) proberen na het noodlottig ongeluk van echtgenoot en moeder, hun leven weer op de rit te krijgen. De relatie van vader en zoon komt onder druk te staan, omdat Billy kampt met schuldgevoelens over het verlies van zijn moeder en Ryan leidt aan PTSS. Wanneer Billy bedreigd wordt, betreedt Ryan via zijn SAS-maatje Johnny de criminele onderwereld om zijn zoon te redden Hij beseft zich dat dit zijn laatste kans is om terug te keren in de maatschappij en om te voorkomen dat ook zijn zoon van hem wordt afgenomen.

Regie
Matthew Nable
Cast
Sam Worthington, Phoebe Tonkin, Matthew Nable, Jessica Napier, Susie Porter, Brad McMurray, Sam Cotton, Christopher Stollery, Damian de Montemas, Sam Parsonson, Jeremy Lindsay Taylor, George Houvardas, Trystan Go, Edward Carmody, Alison McGirr, Damien Strouthos, Alex Malone, Gilbert Bradman, Julian Maroun, John Schwarz.
Release
05.01.2023
Release NL
25.05.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Matt Nable | Scenario: Matt Nable | Cast: Sam Worthington (Ryan Logan), Edward Carmody (Billy Logan), Matt Nable (Johnny), Phoebe Tonkin (Justine), Sam Parsonson (Ned), e.a. | Speelduur: 106 minuten | Jaar: 2023

Een concreet voorbeeld van het feit dat Hollywood al lang niet meer draait om filmsterren is het succes van de Avatar-films, momenteel de nummers een en drie op de lijst van grootste kaskrakers. Hoofdrolspeler Sam Worthington was ten tijde van het eerste deel een grote onbekende en bij het dertien jaar later uitgekomen vervolg niet bepaald uitgegroeid tot de grote ster waar sommigen op rekenden. Best een raar idee eigenlijk dat je als acteur de hoofdrol kunt hebben in een miljardenfranchise, maar daarbuiten een nauwelijks noemenswaardige acteercarrière hebt.

Hollywood heeft het wel even geprobeerd door Worthington hoofdrollen te geven in Terminator Salvation en Clash of the Titans, maar omdat hij niet aansloeg mocht hij het al gauw stellen met bijrollen in grote films en hoofdrollen in kleine films. Daar is in feite niets mis mee. Er zijn honderdduizenden werkende acteurs maar slechts enkele tientallen die je echt kunt betitelen als filmster: acteurs die zodanig tot de verbeelding spreken dat hun naam en beeltenis op de poster een garantie is voor bioscoopsucces. Niemand gaat naar een Avatar-film vanwege Sam Worthington.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Transfusion Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Transfusion

acties