De "bloedstollende" thriller 'Transfusion' krijgt vette trailers: vanaf donderdag in de bioscoop

De bekende korte tv-trailers zitten vol actie.


Aankomende dagen verschijnen er weer wat nieuwe films in de Nederlandse bioscopen. Zo debuteert Disney's The Little Mermaid en de komedie About My Father met Robert De Niro. Een derde nieuwe release is de thriller Transfusion.

De film Transfusion komt van debuterend regisseur Matt Nable en je ziet rollen van onder meer Sam Worthington, Phoebe Tonkin en Matt Nable zelf.

Transfusion
De film gaat over Special Forces-soldaat Ryan Logan, gespeeld door Worthington) en zijn jonge zoon Billy (Edward Friday Carmody). Samen proberen ze na het noodlottig ongeluk van echtgenoot en moeder, hun leven weer op de rit te krijgen.

De relatie van vader en zoon komt onder druk te staan, omdat Billy kampt met schuldgevoelens over het verlies van zijn moeder en Ryan leidt aan PTSS. Wanneer Billy bedreigd wordt, betreedt Ryan via zijn SAS-maatje Johnny de criminele onderwereld om zijn zoon te redden Hij beseft zich dat dit zijn laatste kans is om terug te keren in de maatschappij en om te voorkomen dat ook zijn zoon van hem wordt afgenomen.

Tv-trailers
Distributeur WW Entertainment, die de film omschrijft als een "bloedstollende thriller" heeft nu een drietal tv-trailers online gezet. Bekijk deze hieronder, als je ze nog niet op televisie voorbij hebt zien komen.

NieuwsFilm

meest populair