Gewoon de serie, maar dan alle afleveringen aan elkaar geplakt en dat maakt het niet grappiger.
play

4,6 details

  • Actie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Acteur Kevin Hart is het zat dat hij enkel in komedies gecast wordt en is op zoek naar iets anders. Wanneer Hart de kans krijgt om een spectaculaire film te maken met 's werelds beste actieregisseur, Claude van de Velde, moet hij naar een trainingsfaciliteit voor actiesterren om zich klaar te stomen voor de opnames. Hart krijgt les van Ron Wilcox, de ruigste man in de filmwereld. Wilcox haalt zijn nieuwste leerling door de mangel en verspilt geen tijd om Hart tot nieuwe extremen te dwingen en hem te kneden tot de perfecte held.

Regie
Eric Appel
Cast
John Travolta, Kevin Hart, Jean Reno, Josh Hartnett, Nathalie Emmanuel, Gary Weeks, Jason Jones, Brandon Quinn, Stephan Jones, Dan Matteucci, Kenneth Trujillo, Milana Vayntrub, Tyler Antonius, Eric Mainade, Haley Dumas, Ronny Mathew, Joshua Lamboy, Danielle Madison.
Release
24.02.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Eric Appel | Scenario: Tripper Clancy, Derek Kolstad | Cast: Kevin Hart (Kevin Hart), John Travolta (Ron Wilcox), Nathalie Emmanuel (Jordan King), Jean Reno (Claude Van De Velde), Josh Hartnett (Josh Hartnett), e.a. | Speelduur: 83 minuten | Jaar: 2023

Acteur Kevin Hart speelt de hoofdrol in komedies, maar in een actiefilm zal hij nooit de held zijn. Het is echter al jaren zijn wens om ook een keer de stoere protagonist te zijn. Een regisseur heeft interesse en stuurt hem naar een actie-opleiding in een verlaten pand in het bos, gerund door een vent met dubieuze praatjes. Na een paar vreemde incidenten vraagt Kevin zich af of dat allemaal bij de opleiding hoort, of dat zijn instructeur oprecht in de nesten zit.

Het is natuurlijk niet echt Kevin Hart, maar een fictieve versie. Maar de basis klopt wel: hij is nooit de actieheld. Men kan het Hollywood niet kwalijk nemen, de kleine man met de schelle stem heeft nou eenmaal niet de juiste uitstraling. Dus in dat geval maken ze er een komische actiefilm van. Tenminste, beeldmateriaal van speelfilmlengte.

videotrailers & clips