Back on the Strip
Tamme komedie waarin een aspirant-illusionist wordt omgeschoold tot stripper en zijn liefje moet herwinnen.
play

4,1 details

  • 117 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
117 Min Verenigde Staten

Nadat hij gedumpt werd door de vrouw van zijn dromen, verhuist Merlin (Spence Moore II) naar Las Vegas. Onverwacht wordt hij daar aangenomen bij de mannelijke strippersgroep ‘The Chocolate Chips’. Al snel blijkt dat de groep onder leiding van Luther ‘Mr Big’ (Wesley Snipes) ooit een grote hit was, maar dat die tijd al een stukje achter ze ligt. Om het hotel waar ze vroeger werkten te redden, gaan de Chips - die in alle opzichten behoorlijk uit vorm zijn - opnieuw in training. Ondertussen proberen ze hun nieuwe frontman Merlin te helpen om zijn ex vriendin terug te winnen.

Regie
Chris Spencer
Cast
Colleen Camp, Faizon Love, Wesley Snipes, Bill Bellamy, J.B. Smoove, Kevin Hart, Caryn Ward, Tiffany Haddish, Gary Owen, Piper Curda, Spence Moore II, Nicole Butler, Emelina Adams, Alex Kersting, Jennifer Warner, Kay Rocknroll Brown, Ryan Alexander Holmes, Priscilla Moy, Raigan Harris, Joan Riegert.
Release
17.08.2023
Release NL
17.08.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Chris Spencer | Scenario: Eric Daniel, Chris Spencer | Cast: Spence Moore II (Jason Owens), Wesley Snipes (Luther), Tiffany Haddish (Verna), Raigan Harris (Robin), J.B. Smoove (Amos), Ryan Alexander Holmes (Blaze), e.a. | Speelduur: 117 minuten | Jaar: 2024

De titel is het sterkste onderdeel van Back on the Strip, want die verwijst op een redelijk gevatte manier naar het vak dat in de film wordt uitgeoefend en de plek waar het verhaal zich afspeelt. Inderdaad, deze grove komedie (vooral qua taalgebruik) gaat over een groep mannelijke strippers in Las Vegas die besluiten een comeback te maken. Het levert een lauw en voorspelbaar kijkspel op, ook al doen de acteurs nog zo hun best er iets van te maken.

De jonge Jason denkt maar aan twee dingen: zijn jeugdliefde, die verloofd is met een ander, en goochelen. Wanneer blijkt dat zijn lichaam, met name onder de gordel, beter geschikt is voor erotisch vermaak dan om konijnen uit een hoed te halen, gaat hij in een aftandse stripclub werken. De vroegere podiumsterren, vanwege de gemeenschappelijke huidskleur bekend als de Chocolate Chips, hebben inmiddels de mankini's aan de wilgen gehangen, maar zijn na enige aarzeling toch te porren om hun burgerleven te verruilen voor de spotlights. Met deze informatie kan de kijker de film verder van begin tot einde invullen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Back on the Strip Nieuwsberichten