Een duidelijk ouder geworden Wesley Snipes is terug in trailer 'Back on the Strip'

Een duidelijk ouder geworden Wesley Snipes is terug in trailer 'Back on the Strip'

Hij mag als bejaarde chippendale gaan strippen...

Wesley Snipes (60) was in de jaren '90 één van de grootste (actie)sterren in Hollywood, met culthits als White Men Can't Jump, Passenger 57, Demolition Man en natuurlijk als Marvel's Blade.

Begin deze eeuw brak het tijdperk van vergane glorie en B-titels aan en toen volgde een gevangenisstraf wegens belastingontduiking.

In 2014 kwam Snipes terug als deel van het Expendables-ensemble in The Expendables 3 waarna er weer grote rollen volgden in onder andere Dolemite Is My Name, Cut Throat City en Coming 2 America.

Nieuw project
Binnenkort verschijnt hij in de comedy Back on the Strip van regisseur Chris Spencer en hieronder kun je de trailer en poster bekijken.

Hoewel het niet expliciet benoemd wordt, lijkt het geheel een parodie te zijn op de populaire Magic Mike-films met nu een groepje mannelijke strippers op leeftijd die nog één keer willen knallen in Las Vegas.

Het verhaal
De voormalige groep "Chocolate Chips" moeten weer bij elkaar komen om een vriend van hen te helpen, een goochelaar genaamd Merlin, die door zijn moeder naar Vegas is gestuurd om zijn zaakjes op orde te krijgen.

Het ziet er allemaal cheesy uit, maar wellicht met een paar goede grappen. Bekijk de beelden en oordeel zelf. Vanaf augustus in de bios:



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair