Kiss, Kiss!

Kiss, Kiss! (2022)

Nee heb je, ja kun je krijgen, in deze erg flauwe Poolse romkom.

4,1 details

  • 107 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Polen
107 Min Polen

Een onvermoeibare rokkenjager doet er alles aan om het hart van een mooie vreemdeling te veroveren. Zelfs als zij, in slechts twee weken tijd, op het punt staat om naar het altaar te lopen en "ja" te zeggen tegen een andere man.

Alt titel
Gorzko, gorzko!
Regie
Tomasz Konecki
Cast
Cezary Pazura, Tomasz Sapryk, Mateusz Kosciukiewicz, Agnieszka Wiedlocha, Anna Dereszowska, Marcin Perchuc, Rafal Zawierucha, Zofia Domalik, Edyta Olszówka, Kamil Szeptycki, Sebastian Dela, Emilia Krakowska, Kamila Kaminska, Piotr Piksa, Szymon Owczarek, Marek Kaliszuk, Elzbieta Jarosik, Hiroaki Murakami.
Release
25.11.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Tomasz Konecki | Scenario: Andrzej Golda | Cast: Mateusz Kosciukiewicz (Tomek), Rafal Zawierucha (Janek), Zofia Domalik (Ola), Agnieszka Wiedlocha (Klara), Edyta Olszówka (Patsy), e.a. | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2023

Tomek is een vrouwenversierder. De seks met vriendin Mazda is goed, maar als zij vraagt of hij haar ouders wil ontmoeten, ziet hij dat niet zitten. Vlak daarna ziet hij een knappe vrouw voorbijlopen. Hoewel zij zijn versierpoging afwimpelt, komt nee niet in zijn woordenboek voor en volgt hij haar. Dat betekent dat hij een belangrijke afspraak op werk mist en zijn baan kwijtraakt, waardoor hij bij broer Janek op de bank moet slapen. Om inkomen te hebben stemt hij in met het filmen van een bruiloft, en dan blijkt het de bruiloft van de knappe vrouw, Ola, te zijn.

Eigenlijk draait deze hele romantische komedie om het idee dat als je een vrouw maar lang genoeg stalkt, dat ze dan vanzelf verliefd op je wordt. Niet heel romantisch dus. Mocht je je daaroverheen kunnen zetten, rammelt er echter nog genoeg aan het script. Ola staat op het punt om te trouwen met een zoon van een belangrijke politicus en haar eigen vader zit in de gevangenis. Dat brengt nogal verwikkelingen met zich mee. Bedreigingen aan het adres van Tomek en zijn broer die zelfs uitlopen op een ontvoering. Het slaat allemaal nergens op en erg grappig is het ook niet.