The Messenger: The Story of Joan of Arc

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Heb deze prachtige film nog eens opnieuw bekeken, deze maal op Blu-ray.
Hoeft het gezegd dat de beelden en geluid eens zo indrukwekkend zijn op dit schijfje dan voorheen op DVD.
Het zal zeker niet de laatste maal zijn dat ik deze film heb gezien, ik herhaal mijn woorden uit een eerder commentaar: "Prachtige film en een sublieme Milla Jovovich".

Commentaar 2007:
Prachtige en goede gemaakte film over deze historische figuur uit de Franse geschiedenis.
Milla Jovovich is subliem als Jeanne D'Arc alsook de kleinere rol van John Malkovich. Maar wat dan gezegd over de rol van Dustin Hoffman, geen grote rol voor hem in deze film (hij komt amper 15 minuten in beeld) maar hij valt wel op door zijn prachtprestatie.
Geweldige gevechtsscènes die zeer realistisch en tijdgebonden overkomen.
Al is de film dan 2 uur en 30 minuten lang, mij heeft hij geen moment verveeld, integendeel, de prent boeit van begin tot einde.
Prachtige regie van Luc Besson.

Mr-Majestyk

Avatar

Ik vond het geen geweldige film. Althans, het constante verkondigen van de naam van de 'heer' vind ik nogal irritant, aangezien ik een Atheist pur sang ben. Geschiedkundig gezien was ze waarschijnlijk gewoon zo gek als een banaan.

Verder wat geweldige Luc Besson humor :D Dustin Hoffman met z'n zwaard, geweldig. En de Engelsen die hun boodschap gewoon keihard terugblaten. 'Go fuck yourselfs' :D

Wel goed gespeeld van Jovovich, dat is zeker.

HeartCore

Avatar

Tja, na het amateuristische geneuzel van Veronica met 'Shadow of the vampire' een aantal maanden terug, waar ze zomaar vergaten een stuk film uit te zenden, dacht ik vanavond toch maar weer eens af te stemmen op Veronica voor deze mooie film. Het lijkt of de duvel ermee speelt, misschien komt het omdat het weer een film is met John Malkovich....

Om John Goodman even te quoten uit 'the Big Lebowski': "Bunch of fucking amateurs".