Mr-Majestyk Avatar

Mr-Majestyk

Laatste reviews

Casshern(2004)

"...Nou ik heb em bekeken met de beste van intenties, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik letterlijk en figuurlijk in slaap ben gevallen. Er zaten scenes..."

Confessions of a Dangerous Mind(2002)

"...Crowe en Connely?? wat lul je man? Sam Rockwell is wat mij betreft een komisch genie, maar zeker ook een serieuze goede acteur. Deze film was beter..."

Angela's Ashes(1999)

"...Even ter nuancering. En ik wil je oma en jou niet beledigen, absoluut niet. Maar als inwoner van een land krijg je natuurlijk ook maar een bepaald..."

Mar adentro(2004)

"...Kwam em tegen in de sneak. Het is op zich een goede film in de zin van, gecast, gespeeld en geregiseerd. Maar het verhaal beschouw ik als Nederlander..."

The Messenger: The Story of Joan of Arc(1999)

"...Ik vond het geen geweldige film. Althans, het constante verkondigen van de naam van de 'heer' vind ik nogal irritant, aangezien ik een Atheist pur..."

Laatste reacties

"...O leuk, een nieuwe trailer dacht ik... Deze staat al minstens een paar weken op internet, gewoon gegoogled. Zoek effe wat fatsoenlijke nieuwsposters ofzo......"
Nieuwe trailer Brüno
"...Paroolofficier = reclasseringsambtenaar..."
Milla Jovovich in psychologische thriller
"...En nog een reden om deze steeds kutter wordende site uit mijn favorieten te flikkeren. Mensen prikkelen hoeft niet, je schrijft filmnieuws voor filmfans! Nog zo'n streek en ik ga opzoek naar een andere plek voor mijn film informatie, en die......"
McG over DVD Terminator Salvation
"...Eerste twee regels op de frontpage en je SPOILED de hele zooi. Ik ga graag neutraal een film in zodat ik mijn eigen oordeel kan vellen. Met een vooroordeel een film bezichtigen beïnvloed altijd het eindresultaat. Een site als filmtotaal zou dit......"
X-Men Origins: Wolverine
"...Dit is ook wel even leuk om te bekijken voor de liefhebbers. Duurt effe, maar zeker de moeite waard. http://www.ted.com/talks/view/id/205..."
J.J Abrams doet een boekje open

laatste ratings

Mr-Majestyk heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mr-Majestyk heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.