Mr-Majestyk Avatar

Mr-Majestyk

Laatste reviews

Casshern(2004)

"...Nou ik heb em bekeken met de beste van intenties, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik letterlijk en figuurlijk in slaap ben gevallen. Er zaten scenes..."

Confessions of a Dangerous Mind(2002)

"...Crowe en Connely?? wat lul je man? Sam Rockwell is wat mij betreft een komisch genie, maar zeker ook een serieuze goede acteur. Deze film was beter..."

Angela's Ashes(1999)

"...Even ter nuancering. En ik wil je oma en jou niet beledigen, absoluut niet. Maar als inwoner van een land krijg je natuurlijk ook maar een bepaald..."

Mar adentro(2004)

"...Kwam em tegen in de sneak. Het is op zich een goede film in de zin van, gecast, gespeeld en geregiseerd. Maar het verhaal beschouw ik als Nederlander..."

The Messenger: The Story of Joan of Arc(1999)

"...Ik vond het geen geweldige film. Althans, het constante verkondigen van de naam van de 'heer' vind ik nogal irritant, aangezien ik een Atheist pur..."

Laatste reacties

"...Zo een ontzettend goeie film dit. Zeer onbekend, maar echt de moeite waard. Heb em zelfs op DVD. Heel stijlvol, grappig en redelijk slim geschreven!..."
Buffalo Soldiers
"...Lee van Cleef, NERD! shit, LOL..."
Judge Dredd
"...Met je eens dat het een van de mooiste vrouwen ter wereld is, maar Shannyn Sosamon was tijdens het maken van deze film net 18, niet echt ideaal dus......"
A Life Less Ordinary
"...Inderdaad, vooral dit deel was een beetje jammer. Maar wat een sukkels, hebben ze DONNIE YEN... kwijl.... en dan geven ze em een sukkelige bijrol, dat is als iemand die vraagt of je een miljoen pleuro wilt hebben, en dat je dan zegt, nee dank je......."
Highlander: Endgame
"...I bet she can suck a golf ball through a garden hose though :D..."
The Ring

laatste ratings

Mr-Majestyk heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mr-Majestyk heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.