Casshern (2004)

When a hero falls a legend will rise.

Reviews (3)

Mr-Majestyk

Avatar

Nou ik heb em bekeken met de beste van intenties, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik letterlijk en figuurlijk in slaap ben gevallen. Er zaten scenes is die zooo lang en zoooo overbodig waren. Daarnaast had ik het geluk een kleine samenvatting/recensie gelezen te hebben, want als ik dat niet had gedaan had ik er waarschijnlijk aanzienlijk minder van gesnapt.
En WAT is die bliksemschicht die dat bad in komt vallen!?!?!? een daad van god ofzo!?

Dit was niet mijn kopje thee in ieder geval.

Sauron

Avatar

Ik ben zelf erg fan van anime en heb ook op deze manier naar deze film gekeken, aangezien het een mix is van anime en speelfilm. Je ziet veel elementen terug uit anime (langgerekt drama). Het is een fantastische film, de manier waarop ze de animaties hebben gemaakt is subliem, mooiste actie in een speelfilm ooit.

Minpunten zijn wel dat je die manier van vertellen gewend moet zijn, anders word het langdradig want het is alles behalve een westerse manier, ook vind ik zelf dat Casshern zelf beter gecast had worden, want ik vond em niet erg sterk.

[rating 5]

Mark

Avatar

Ik vond die film het eerste uur ook wel leuk, maar daarna was ik bijna aan het aftellen tot het is een keer afgelopen was. Omdat er een zo ongelofelijk moeilijk verhaal in zit, of het een compleet belachelijk plot wat niet te begrijpen is(ik heb geen idee) had ik het toen wel gezien met alleen maar plaatjes kijken. Het was dus een grote tegenvaller voor mij, vooral ook omdat de cgi plat is in de meeste scenes, en er ook heel irritant een soort van flashbacks geprojecteerd worden waar de cast dan voor staat. Geeft geen sfeer, ziet er goedkoop uit en het slaat nergens op om van cgi af en toe te wisselen naar gewoon beeld. Laat staan die cartoon die je 30min voor het eind ff snel ziet, belachelijk. Ik zou het maar houden op alleen die trailer kijken en de rest laten zitten.