Sauron Avatar

Sauron

Laatste reviews

The Matrix Reloaded(2003)

"...Erg goed, diep uitgewerkt vervolg van een meesterlijke film. De voor velen onbegrijpbaar "quasi" filosofisch gezwamel dient wel zeker een doel. Alleen..."

The Matrix(1999)

"...Jammer dat veel mensen deel 2 en 3 niet konden waarderen. Iets teveel psychologische blabla denk, terwijl juist deze film nog dieper ingaat op de stof..."

Casshern(2004)

"...Ik ben zelf erg fan van anime en heb ook op deze manier naar deze film gekeken, aangezien het een mix is van anime en speelfilm. Je ziet veel..."

The Matrix(1999)

"...Ik heb zelf voor levensbeschouwing een werkstuk moeten maken over de Matrix Triologie, en het is verschrikkelijk diep uitgewerkt,... Zo diep zelfs..."

A Series of Unfortunate Events(2004)

"...Erg geslaagde film. Jim Carrey kon me weer erg vermaken en op de rest van de cast had ik weinig aan te merken. Het enige wat me een beetje kon..."

Laatste reacties

"...Dat gaat feest niet. Maar vanuit een historisch perspectief gezien is er makkelijk een conclusie te trekken. Jezus heeft nooit bestaan. Het is puur een fictioneel figuur...."
Verhoeven komt met boek over Jezus
"...Hubba hubba hubba,... gimme more:P Zo dat ziet er echt vet uit zeg,....."
Blik op Halo?
"...Ik vind het zeker wel een mooi stukje film,.. erg mysterieus en onheilspellend. Over de CGI kan ik nog weinig zeggen is nog te weinig van te zien. Ik vind het wel doeltreffend wat ze tot nu toe hebben geproduceert. Ik hoop dat ze het alleen niet......"
Cloverfield trailer
"...Ziet er allemaal heel vet uit,... Alleen die puzels op die site van Haaswasright.com zijn toch best wel moeilijk,.. zit nu vast bij nummer 4:(..."
Cloverfield virals
"...[quote=MrMister]Haha, wat toevallig. Ik ken het liedje; het is van Blade Trinity, geloof ik.[/quote] Haha, ik zat toevallig net het liedje te luisteren toen de trailer voorbij kwam: Weapons of mass destortion van The Crystal Method Vette tra......"
Nieuwe trailer Bourne Ultimatum

laatste ratings

Sauron heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sauron heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.