Mar adentro

Mar adentro (2004)

Reviews (2)

Olympus Moons

Avatar

Ik neem het je niet kwalijk dat je de film niet sterk vond. Immers, als je zo´n film opeens voorgeschoteld krijgt bij een sneak is het wel heel anders dan wanneer je er een keuze voor gemaakt heb.

De film is al in Amerika. Het is zelfs genomineerd voor de oscars in de categorieën beste buitenlandse film en beste make-up (waarom eigenlijk deze categorie in hemelsnaam? :?).

De film draait maar in heel weinig bioscopen in de VS, en daarnaast wordt er niet heel veel promotie voor gemaakt. Deze film kent immers geen enorm budget als welk ander Hollywood film dan ook. Van wat ik gehoord heb draait de film maar in één bioscoop in New York bijvoorbeeld. In sommige andere steden niet eens. Vrees daarom ook dat het in Nederland hetzelfde zal gebeuren.

In Spanje had het juist enorm veel aandacht gekregen, waardoor je er maar moeilijk omheen kon. Sterker nog, Ik heb deze film in Oktober gezien en hij draait hier (Madrid) nog steeds.

Trouwens, vind de Spaanse poster beter. Het zegt veel meer over de film dan de internationale poster. Wat vind jij?
afbeelding

Mr-Majestyk

Avatar

Kwam em tegen in de sneak. Het is op zich een goede film in de zin van, gecast, gespeeld en geregiseerd. Maar het verhaal beschouw ik als Nederlander achterhaald. In Nederland was de film binnen 3 minuten afgelopen of niet eens begonnen.
Daarnaast zit je dus echt niet te wachten op een film als deze, als je een gezellig avondje uit wilt. Deze film speelt erg op je medeleven, en je inlevingsvermogen, en geeft je dus een rotgevoel. Thanks, but no thanks.
Scheelt natuurlijk ook dat ik er nooit expres heen was gegaan.