Olympus Moons Avatar

Olympus Moons

Laatste reviews

Mars Attacks!(1996)

"...De reden van de meerdere verhaallijnen is volgens mij omdat ze de film moesten aanpassen van de rechter. Hij leek aanvankelijk teveel op Independece..."

Boyz n the Hood(1991)

"...Who gives a fuck wat ze in de VS vinden?!?! Ik noem mijn surinaamse en antilliaanse vrienden gewoon neger en ik heb er nooit problemen mee..."

The Matrix(1999)

"...Tuurlijk heeft het tekortkomingen, maar het verhaal spreekt mij meer aan. Het is geen film met hetzelfde budget als Matrix, maar heeft het in mijn..."

Vet hard(2005)

"...Ik denk niet dat goede acteerprestaties typisch iets voor Hollywood zijn. Er zijn genoeg Europese en Asiatische landen waar wel goed geacteerd wordt...."

Vet hard(2005)

"...Ik ben 'm toch wezen kijken. Het is een aardig filmpje, maar ook niet meer dan dat. Eerlijk gezegd vind ik flodder persoonlijk leuker. Maar in..."

Laatste reacties

"...[quote=WoUtoMatiC]Ik zou het gaan zeggen bij de juffrouw![/quote] Eens kijken of je nu je mond houdt... < /LULVERHAAL>..."
Gibson maakt film over de Paus
"...[quote=WoUtoMatiC]Wie zijn "We" :P[/quote] We = de wereld...."
Gibson maakt film over de Paus
"...[quote=Rich Art]Moet zeggen dat heel veel mensen hier het wel heel makkelijk vinden om één (lees: de paus) de schuld te geven van Aids. Maar is t eigenlijk niet zo dat we mischien niemand hier de schiuld van kunnen geven? Ik bedoel: wie is er dan ve......"
Gibson maakt film over de Paus
"...[quote=WoUtoMatiC]Blijkbaar werkt de lul-verhaal-tag niet. Ik dacht toch echt dat dit 'm goed had afgesloten. Nog eens proberen. < /LULVERHAAL>[/quote] Hij werkt weer. Je hebt sindsdien niks meer gepost. Zo houden! We zijn jou beter kwijt dan rij......"
Gibson maakt film over de Paus
"...[quote=Colonel_Kurz]Het [b]volledige stukje[/b] uit Wikipedia: Aan het eind van de jaren '70, begin jaren '80 stak er een onbekende ziekte de kop op in Amerika en iets later in Europa. De weerstand van de getroffen personen was aangetast, 9 van de......"
Gibson maakt film over de Paus

laatste ratings

Olympus Moons heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Olympus Moons heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.