Olympus Moons Avatar

Olympus Moons

reacties

  • Hij is nog niet eens dood en zijn leven is al verfilmd...

    als reactie op de film The Tiger Woods Story

  • Ja, maakt ook helemaal geen zak uit. Ciao, Olympus Penis

    als reactie op de film The Terminator

  • Schwarzenegger rulez!! T+)

    als reactie op de film The Terminator

  • Als je 24 uur per dag films kijkt wel misschien ja. Maar als je gewoon sport is er niks aan de hand.

    als reactie op de film Don't Tell Mom the Babysitter's Dead

  • Zo!!! Een 8.2 als FT score. Zal wel door heel serieuze mensen op gestemd zijn.

    als reactie op de film Little Bigfoot

  • @Dr_Frickin_Evil: Moet je even het nieuws van een dag of twee terug even bekijken.

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • Waarom staat P.Diddy niet bij de cast?!?!?! :(

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • Klopt inderdaad geen klap van de beschrijving. Magneto ontsnappen uit een gevangenis?!?! Dat was deel 2. Sentinels... nog steeds niet in de film voorgekomen. Gambit, zelfde verhaal. Nightcrawler het team versterken? Dacht dat dat in deel 2 zo was. Maarja...

    als reactie op de film X-Men

  • Waren de commerciële omroepen niet beboet voor zo'n 150.000 euro in totaal, omdat er teveel reclame zat tijdens de films? Hoe kan het dan dat er nog steeds Hart van Nederland tussen zit? Of is het een fout in de gids?

    als reactie op de film Tomorrow Never Dies

  • [quote]Nou er zijn mensen die niet naar amerikaanse films kijken of naar films waar amerikaanse acteurs in spelen omdat ze tegen amerika zijn. En je lijkt mij zo iemand[/quote] Toppie!! T+)

    als reactie op de film King Kong

  • [quote]Nou de acteurs zijn amerikaans.[/quote] Zou ik 'm daarom per definite slecht of goed moeten vinden? Wat maakt het mij nou uit waar de acteurs vandaan komen!

    als reactie op de film King Kong

  • Jij bent maar moeilijk te plaatsen Jules. De ene keer beweer je dat je films die zich niet aan het boek houden niks aan vind, maar in dit geval wil je er een uitzondering voor maken?

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Hahaha. Amerika en Lord of The Rings??? Komop zeg... waar ligt het verband?

    als reactie op de film King Kong

  • [quote]Jij hoord zeker liever God bless Middle-East.[/quote] Wat heeft het midden oosten er nou weer in hemelsnaam mee te maken?!?! Ik heb niks tegen amerikanen, maar ik hoef niet in elke film dit soort onzin tegen te komen. Het zijn dezelfde praktijken die Nazi Duitsland hanteerde om de burgers te hersenspoelen. Joseph Goebbels zou er jaloers op zijn als hij tegenwoordig nog leefde.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Dat is natuurlijk jouw goed recht om het een slechte film te vinden. Alleen je beargumentering is niet bepaald goed te noemen. Ten eerste is het niet helemaal correct en ten tweede gooi je soms zelfs zoveel zaken door elkaar dat niemand het echt meer kan volgen.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote]En ik wil mensen eraan herrineren dat verfilming van een boek makkelijker is dan meeste mensen denken omdat de omgeving en de personages meestal tot in de kleinste details worden beschreven.[/quote] Ja, dat is inderdaad makkelijk. Sprookjeswerelden passen naadloos aan op de werkelijkheid natuurlijk. Ik ben zelf een nieuw huisje in Mordor aan het zoeken.

    als reactie op de film King Kong

  • Het wordt geen remake. Sterker nog... Deze versie staat los van het boek. Het vind zoals gewoonlijk weer eens plaats in de VS met heel andere karacters. Ik kan al raden wie de wereld gaat redden. We zullen de nodige "God bless America" en wapperende amerikaanse vlaggen tegenkomen. Nee dankje, ik pas voor deze film. Voel er niet veel voor om gehersenspoeld te worden.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Kritisch naar films kijken? Mooie tip van iemand die alleen films met dure acteurs wil bekijken. Je bent een echte fijnproever is het niet?

    als reactie op de film King Kong

  • Een tijdje terug stond er nog hier op FT dat de derde film, tegelijkertijd de laatse Spiderman film zal zijn. Hadden de grote bazen van de filmstudio besloten of zoiets. Dus helaas... geen kingpin, geen Carnage of Venom en ook geen andere goblins.

    als reactie op de film Spider-Man

  • Kom je soms aandacht tekort thuis Alex?

    als reactie op de film Hide and Seek

  • Denzel acteert zoals nooit tevoren in deze film. Heb hem volgens mij nog nooit zo goed gezien. Combineer dit met de interesante verhaallijn en dan is dit een geweldige film. De eerste keer dat ik deze film zag was ik gewoon sprakeloos achteraf.

    als reactie op de film Training Day

  • Shrek 1&2 kinderfilms? Sorry, maar daar zit helaas humor in dat toch echt voor volwassenen bestemt is hoor. Bijvoorbeeld: [spoiler] Het nadoen van de serie cops, wat hier knights wordt genoemd. Verwijzing naar andere films, zoals wanneer Puss uit de shirt van Shrek komt ---> verwijzing naar Alien [/spoiler] en ga zo maar door.

    als reactie op de film The Mighty Ducks

  • Heb de trailer hiervan gezien. Vond deel 1 al niet veel aan, maar denk dat dit deel echt een dieptepunt gaat bereiken.

    als reactie op de film The Ring Two

  • De 2e bad guy wordt hijzelf denk ik. In deel 2 raakt hij zijn krachten op bepaalde momenten kwijt. Dat komt omdat hij zich in een spin aan het transformeren is. Professor Connor is de enige die hem kan helpen, maar zou me niks verwachten als hij ook in de lizzard transformeerd om het verhaal een interessante wending te geven. Kortom: hobgoblin/green goblin, lizzard en Spiderman als een echte spin.

    als reactie op de film Spider-Man

  • Hey... wordt Javier Guzman niet in elkaar geslagen in deze film?!?! :P

    als reactie op de film Flirt

  • Te-ring!! Een Schwarzenegger film die ik nog nooit gezien heb?!?! En aan het tijdstip te zien zal dat ook voorlopig zo blijven...

    als reactie op de film Hercules in New York

  • [quote=Twinky] Waarom is the Matrix dan de boosdoener terwijl alle andere films met hetzelfde thema "zo fris en origineel" waren. [/quote] ik heb nooit beweerd dat de andere ideeën "fris en origineel" waren. Ik heb simpelweg beweert dat er betere films in dit genre zijn. Goed, misschien zjin de ideeën wel geleend zoals jij het noemt. Dat neemt nog steeds niet weg dat het door iedereen werd/wordt beschouwd als een zeer originele film. Is het dan fout van mij om die zogenaamde originaliteit aan de kaak te stellen? Verder vond ik Matrix totaal niet interessant om te kijken. Ik vond het concept wel interessant, maar de film verder totaal niet. Daar komt nog eens bij dat iedereen altijd loopt te zeiken als er veel GCI in een film wordt gebruikt, maar bij The Matrix maakt het geen klap uit. Ik wordt er eerlijk gezegd niet warm of koud van, maar vind het wel een hele achterbakse houding van deze mensen. Dit is ook hetgene wat voor de hele Matrix hype heeft gezorgd, want zeg nou zelf... zo bijster interessant is het verhaal niet, allen de special effects. Een film zoals Existenz heeft me wel degelijk weten te boeien en toch borduurt het op een soortgelijk idee voort. Kijk die maar eens een keer en vergelijk ze naderhand maar eens. Eentje met enorm veel special effects en eentje zonder. Dan snap je wel wat ik bedoel.

    als reactie op de film The Matrix

  • Meest overgewaardeerde film van de laatste aantal jaren. Enige reden voor zijn populariteit zijn de voor die jaren spectaculaire special effects. Veel ideeën uit deze film zijn simpelweg gejat. Daarnaast zijn er nog veel betere films in dit genre dan Matrix. Bijvoorbeeld Existenz.

    als reactie op de film The Matrix

  • Straks gaan jullie me nog vertellen dat Gotham City ook verzonnen is en Bruce Wayne helemaal geen batman is!!!!! :X

    als reactie op de film Batman Begins

  • Als je X-Men 1 en 2 geen grote films vind, dan snap je het volgens mij niet helemaal. Maar ik zal je maar gelijk geven. Immers, vergeleken met de films van Famke zijn de reclame's waar Bracha van Doesburgh in meespeelt stuk voor stuk meesterwerkjes.

    als reactie op de film Vet hard

  • Jottem!

    als reactie op de film Demolition Man

  • Bedankt voor de uitleg a. van bommel. Zijn we toch mooi weer een stuk wijzer geworden T+)

    als reactie op de film Demolition Man

  • Dit is volgens mij de orginele versie van Bedazzled uit 2000 met Brendan Fraser en Elizabeth Hurley :~. Heb de versie uit 2000 wel gezien, maar deze zelf niet.

    als reactie op de film Bedazzled

  • Als het niks met de vorige batman films te maken heeft dan zal het vervolg hierop met de Joker kunnen zijn. Die was toch verantwoordelijk voor de dood van zijn ouders? Of was dat allemaal maar verzonnen in de eerste batman film?

    als reactie op de film Batman Begins

  • Femke Jansen is zeker een top acteur en staat nog steeds in de top. En Rutger Hauer komt binnenkort terug in de nieuwe Batman film. Al weet ik niet hoe groot zijn rol daarin zal zijn. Wat Jeroen Krabbé betreft, tsjah... daar horen we inderdaad niet veel meer over. Laatste rol was in Ocean's Twelve en volgens mij was dat maar zo'n 5 seconden.

    als reactie op de film Vet hard