Mars Attacks! (1996)

Nice planet. We'll take it!

Reviews (7)

Tarkus

Avatar

Ben normaal gezien niet zo'n liefhebber van Tim Burton zijn filmen, maar voor deze, die ik nu voor de 2de maal heb gezien, maak ik graag een uitzondering.
Een supercast, met veel bekende namen in een al dan niet kleine rol, die evenwel allemaal grappig overkomen.
Jack Nicholson is de gedroomde president voor de rol in deze film.. en zelfs Sarah Jessica Parker vond ik nu wel eens goed.
Kortom: leuke film die eigenlijk een beetje kan gezien worden als een parodie op 'War Of The Worlds'.

leonardus

Avatar

Tsja ik weet niet wat ik anders moet kijken, er is nooit een zak op tv dus wat moet je anders, dus ik ga zo maar eens een poging wagen en misschien blijf ik er wel in hangen, ik heb hem al eens eerder gezien, maar omdat ik ongeveer 900 films per jaar kijk ben ik het alweer vergeten, volgens mij was ie nogal flauw, tsja heb je ook niks om je druk over te maken, gewoon kijken meer niet, een verhaal zal er wel amper in zitten, ze willen de planeet overnemen geloof ik en dan gebeuren er wat dingen. nou ja we zien het wel.

Michaell

Avatar

Allemaal wel heel leuk en aardig: goede cast, goede regisseur. Maar toch vind ik dit een heel onsmakelijke en eerlijk gezegd een kl*te film! Het is zoals vaker gezegd echt droge humor. Ik kan best tegen droge humor, maar dit is dan ook echt over de top droge humor. Bovendien is het echt zo absurd: (wat ik me nog zo even kan herinneren) een hond met Pierce Brosnans hoofd en ook een vrouw met iets...ik weet niet meer. Maar het gaat erom dat het ik het heel kinderachtig vind en niet leuk om naar te kijken. Ook al is het Tim Burton, is dit toch wel een van zijn slechtste films vind ik!

Olympus Moons

Avatar

De reden van de meerdere verhaallijnen is volgens mij omdat ze de film moesten aanpassen van de rechter. Hij leek aanvankelijk teveel op Independece Day die vlak van tevoren uit was gekomen. Kan me alleen niet meer herinneren of ze al waren begonnen met filmen of dat het alleen om het script ging.

Verder vind ik het een leuke film. Vooral toen ze gingen boksen heb ik in een deuk gelegen :E

renzo

Avatar

Ik heb hem gister gezien en vond hem wel zeer vermakelijk. Heel leuke opzet (hoewel ik absoluut geen fan ben van sf) en ook de overvloed aan bekende acteurs was goed. ER zitten meerdere verhaallijnen in en het gaat eigenlijk de hele tijd nergens over, zo belachelijk dat t leuk is. Ik heb geen een keer echt moeten lachen, maar het was wel zeer vermakelijk allemaal. Er werden heel erg veel mensen vermoord (ook enkele hoofdrolspelers), maar het was allemaal zo luchtig dat het eigenlijk amper dramatisch was, soms eerder komisch.
Erg aparte film maar ik vond hem zeer vermakelijk:
7.5/10

BeeZZ

Avatar

Ik wet niet of her aan ligt dat ik een enorme Bad Horror/ sf fan ben......maar ik vond deze film geweldig! ik heb gelachen en vond het heerlijk om te zien hoe ze de oude marsians terug op het scherm hebben gebracht!! Ik hou ook erg vandonkere en cynische humor wat je in deze fil follop find helemaal mijn film!!
:W:W:W:W

what reminds me....moet nog steeds Bad Taste van Peter Jackson zien hehehehe

Ack Ack Ack Ack "Don't run! we are your friends!"

shaffa2

Avatar

Hm, de eerste keer dat ik 'm zag, zapte ik 'm snel weg. Flauwe, neppe scifi. Maar later was-ie weer op tv, en toen bleef ik plakken. Hij is toch beter dan je op het eerste gezicht zou zeggen, maar misschien ligt het gewoon aan je 'verstand-op-nul'-vermogen.

Ga ajb niet kijken als er een serieuze documentaire die je ook wel zou willen zien, want dan ben je waarschijnlijk niet in de goeie stemming. (Of juist wel? Lekker relativering van het leven of iets dergelijks? ........ Aan mij heb je ook niks.)