shaffa2 Avatar

shaffa2

Laatste reviews

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy(2005)

"...Goed, het is dus alleen het eerste deel.. Da's mooi... dan ga ik dát nog even lezen. Het leek me trouwens al sterk dat het alles in één was,..."

The Straight Story(1999)

"...Deze film deed me niets. Okee, de weidse landschappen waren mooi in beeld gebracht en af en toe klonk er aardige muziek (hoewel dat deuntje me na drie..."

The Running Man(1987)

"...Naja, deze dan maar? Verhaaltje klinkt wel aardig... Effe off-topic zeuren hoor, maar ehh.. "In 2019 leeft de VS onder een totalitair juk". (Nee..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Masemium, volgens mij waren het geen aliens maar geavanceerde robots. Verder ben ik het wel aardig met je eens. Qua verhaallijn was deze film..."

The Game(1997)

"...Goeie film! Hoewel ik een erg achterdochtige filmkijker ben ( en ), ben ik toch inderdaad een paar keer op het verkeerde been gezet. Knap hoor...."

Laatste reacties

"...Ik vond het een vermakelijke film, ondanks het feit dat het verhaal redelijk voorspelbaar was. In veel oorlogsfilms is het vooral schieten en schelden. Ik vond het aardig dat er óók aandacht wordt gegeven aan de psychologische ontwikkeling van de hoo......"
Tigerland
"...En als voorproefje een trailer in het Vlaams: [youtube=9GP6xRLbwto] (Lees [url=http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelid=JD1F5AT3]hier[/url] een bijbehorend commentaar in een Vlaamse krant.)..."
The Simpsons Movie
"...He bah, het FT-cijfer ligt een volle punt onder dat van de IMDb. Deze film verdient echt veel meer. Niet alleen aangrijpend en goed spel, maar ook sterk hoe het heden in het verleden overloopt, in een zekere zin heel speels, maar des te ontroerender...."
Wit
"...Met muziek van Public Enemy... Haha, wel wat anders dan hun eerdere werk. Ben benieuwd...."
He Got Game
"...Okee, voor alle duidelijkheid: het gaat hier toch om het eerste deel van de serie?..."
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

laatste ratings

shaffa2 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

shaffa2 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.