shaffa2 Avatar

shaffa2

Laatste reviews

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy(2005)

"...Goed, het is dus alleen het eerste deel.. Da's mooi... dan ga ik dát nog even lezen. Het leek me trouwens al sterk dat het alles in één was,..."

The Straight Story(1999)

"...Deze film deed me niets. Okee, de weidse landschappen waren mooi in beeld gebracht en af en toe klonk er aardige muziek (hoewel dat deuntje me na drie..."

The Running Man(1987)

"...Naja, deze dan maar? Verhaaltje klinkt wel aardig... Effe off-topic zeuren hoor, maar ehh.. "In 2019 leeft de VS onder een totalitair juk". (Nee..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Masemium, volgens mij waren het geen aliens maar geavanceerde robots. Verder ben ik het wel aardig met je eens. Qua verhaallijn was deze film..."

The Game(1997)

"...Goeie film! Hoewel ik een erg achterdochtige filmkijker ben ( en ), ben ik toch inderdaad een paar keer op het verkeerde been gezet. Knap hoor...."

Laatste reacties

"...Ik verliet de zaal tamelijk teleurgesteld, maar dat gebeurt nou eenmaal wanneer hoge verwachtingen niet worden waargemaakt. Deze film is net één lange aflevering, waarbij het tempo nooit te traag is. Helaas, zoals anderen reeds hebben geschreven, de......"
The Simpsons
"...[quote=shahrzad]Je moet de humor gewoon snappen.[/quote] De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Overigens ben ik steeds meer van de [u]serie[/u] gaan houden. Het is als wijn en andere verfijnde producten: een [i]acquired taste[/i]. ;)..."
Reno 911!: Miami
"...Ik vond het een vermakelijke film, ondanks het feit dat het verhaal redelijk voorspelbaar was. In veel oorlogsfilms is het vooral schieten en schelden. Ik vond het aardig dat er óók aandacht wordt gegeven aan de psychologische ontwikkeling van de hoo......"
Tigerland
"...En als voorproefje een trailer in het Vlaams: [youtube=9GP6xRLbwto] (Lees [url=http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelid=JD1F5AT3]hier[/url] een bijbehorend commentaar in een Vlaamse krant.)..."
The Simpsons Movie
"...Oh wat gaaf. Ik herken die trailer! Hij is gesampled in een nummer van het hip-hopduo Outerspace op hun debuutalbum, "Jedi Mind Tricks Presents: Outerspace." Het nummer heet "Fire in the Sky," één van mijn favorieten. In case you're interested...."
De Aarde staat weer stil

laatste ratings

shaffa2 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

shaffa2 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.