shaffa2 Avatar

shaffa2

reacties

  • Ik vond het een vermakelijke film, ondanks het feit dat het verhaal redelijk voorspelbaar was. In veel oorlogsfilms is het vooral schieten en schelden. Ik vond het aardig dat er óók aandacht wordt gegeven aan de psychologische ontwikkeling van de hoofdpersoon. Zeker niet één van de minste 'Vietnam'films.

    als reactie op de film Tigerland

  • En als voorproefje een trailer in het Vlaams: [youtube=9GP6xRLbwto] (Lees [url=http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelid=JD1F5AT3]hier[/url] een bijbehorend commentaar in een Vlaamse krant.)

    als reactie op de film The Simpsons Movie

  • He bah, het FT-cijfer ligt een volle punt onder dat van de IMDb. Deze film verdient echt veel meer. Niet alleen aangrijpend en goed spel, maar ook sterk hoe het heden in het verleden overloopt, in een zekere zin heel speels, maar des te ontroerender.

    als reactie op de film Wit

  • Met muziek van Public Enemy... Haha, wel wat anders dan hun eerdere werk. Ben benieuwd.

    als reactie op de film He Got Game

  • Okee, voor alle duidelijkheid: het gaat hier toch om het eerste deel van de serie?

    als reactie op de film The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

  • Ooit een keer een stukje (kerktorenscène?) van gezien bij Duits. Wát ik zag was enorm boeiend. (Honderden malen boeiender dan Buddenbrooks iig) Mijn Duits was/is dan wel enorm slecht, de film intrigeerde me desalniettemin. Jammer dat er voetbal op tv is, anders zou ik zeker kijken. Volgende keer dan maar.

    als reactie op de film Die Blechtrommel

  • Ja, goede film. Deze film laat zien dat het in een oorlog zwart en wit is, dat het alles politiek is, alles grijs, dat er eigenlijk geen opties zijn.. Machteloosheid is goed in beeld gebracht. Impliciete horror.

    als reactie op de film Amen.

  • [quote="SBS Broadcasting B.V"]SBS streeft ernaar in alle media de juiste programma-informatie te verstrekken. Bij gidsen is dit soms lastig, aangezien de meeste gidsen een aantal weken voor uitzending worden gedrukt. Daardoor kan het zijn dat tussentijdse wijzigingen niet in de gids staan. SBS adviseert de kijker dan ook om voor alle zekerheid op internet en/of teletext te kijken voor de meest actuele programmering.[/quote] Zei Bad_Guy_Eddie niet dat het niet werd vermeld? SBS Boelsjiet B.V.

    als reactie op de film The Meaning of Life

  • Pff, gelukkig hebben we altijd FilmTotaal nog. Inderdaad, het enige dat ik zie zijn twee dingen, bah. 'k Heb liever die film (want die reclames ken ik allemaal al, hahaha)... Dan maar die animatiefilm op Arte... Ziet er goed uit, maar wel in 't Duits. Zie ook:[url=http://www.imdb.com/title/tt0113568/]Kôkaku kidôtai a.k.a. Ghost In The Shell[/url] Om moe van te worden (of zou 't 't uur zijn?).

    als reactie op de film The Meaning of Life

  • Inderdaad...een meesterwerk. Ik heb alleen de eerste twintig minuten gemist dus ik snapte niet helemaal het eind: [spoiler]Wat is nou precies dat kistje waarop Rosebud op staat? Is het inderdaad slechts een woord dat niet zijn hele bestaan kan verklaren o.i.d. of zit er meer achter?[/spoiler]

    als reactie op de film Citizen Kane

  • [quote=Mister Pink]Die mug moest inderdaad nodig gezift worden.[/quote] Zo ken ik er wel meer: [quote=einstein][u]Z[/u]eg [u]F[/u]ilmwolfje, jouw kritisch leesvermogen verkeer[u]t[/u] kennelijk nog in hetzelfde ontwikkelingsstadium als het schrijfniveau van [u]N[/u]iels. De rea[u]c[/u]ties waren puur opbouwend en zelfs aanmoedigend voor dit ontspruitende recensietalent. [u]E[/u]n bedenk[u]:[/u] zachte heelmeesters maken stinkende wonden[u].[/u][/quote] Beetje jammer.

    als reactie op de film Willow

  • Zo slecht,... ik krijg er gewoon koorts van.

    als reactie op de film Snowfever

  • Ik heb deze film 2, 3 keer gezien, maar het einde is me niet bijgebleven. Ik vond het begin van de film erg geestig, maar de rest van de film heeft blijkbaar weinig indruk op me gemaakt. 'k Zal er vanavond wéér aan moeten geloven...

    als reactie op de film Conspiracy Theory

  • Leuke en één van de betere komedies (meer mijn smaak in ieder geval)! Misschien wat flauw zo af en toe, maar wel een hoge grapdichtheid.

    als reactie op de film Dirty Work

  • 'k Zal maar kijken dan.. Er is echt weer helemaal niks op tv!! :X Toen ik na Kalifornia een voorstukje zag, leek-ie me wel leuk.. Gelukkig speelt Heather Graham erin... ;)

    als reactie op de film Say It Isn't So

  • Dat liedje Colours Of The Wind ('Kleuren Van De Wind') is toch wel erg mooi... Pocahontas en die andere meisjes praten en zingen wel erg netjes, zo fake allemaal. En wat een moeilijke woorden allemaal zeg, haha..

    als reactie op de film Pocahontas

  • Welk liedje was dat nou op het eind? (Ik wíst dat ik het had moeten opschrijven..) Volgens mij van Stevie Wonder..?

    als reactie op de film See Spot Run

  • Ik ook. 'k Vraag me alleen af waarom California hier met een K wordt geschreven. K van killer ofzo?

    als reactie op de film Kalifornia

  • Wat te denken van die muziek.. En die pastelkleuren! My god, I love pastelkleuren!

    als reactie op de film Edward Scissorhands

  • Die Gabriël is maar een onaardige kerel (zie ook The Discovery Of Heaven). Ik zal eens kijken of ik 't wat vind (want het concept klinkt interessant), maar ik vrees dat ... laat ik zeggen dat ik 's nachts niet zo goed tegen horror kan. :$

    als reactie op de film The Prophecy

  • [quote=Roadrunner]Nou, na het lezen van de intro ben ik toch wel benieuwd of Columbus alsnog zijn tocht naar India kan ondernemen. En of alles dan ook volgens plan zal verlopen.[/quote] Haha, jaaa! Ze houden het hier wel spannend voor mensen zoals jij... ;)

    als reactie op de film 1492: Conquest of Paradise

  • Leuke, romatische film. De hoofdrolspelers zijn zeker niet lelijk, if you know what I mean, dus als je wat moois wilt zien, zou je zeker kunnen kijken. Dit geldt niet alleen voor de jongemannen (en ouwe viezeriken), maar ook voor de dames. Inhoudelijk over de film: dun en voorspelbaar verhaaltje, maar beslist niet slecht uitgewerkt. Gewoon een luchtige, okaye tienerfilm. [rating 2.5]

    als reactie op de film Crazy/Beautiful

  • Zo [i]niet[/i] grappig! Alleen het stukje over de Inquisitie kan er wat mij betreft mee door. [rating 1.0] (Dat ene vierkantje is omdat ik medelijden met die Mel Brooks heb)

    als reactie op de film History of the World: Part I

  • [quote=Tycoon]Geboren 2 juli 1986[/quote] Da's wat voor mij, hehe. Waar woont ze? Deze film [i]moet[/i] wel de moeite waar zijn, want Dr. Phil wijdde er laatst een hele show aan toe! (Gemeen hoor, hoe meisjes onder elkaar zijn. Nee, wij jongens lossen problemen anders op) (Waarom kijk ik Dr. Phil? Tsja, wat moet je anders doen in je vakantie? ... Misschien moet ik er eens met Dr. Phil over praten..? :X)

    als reactie op de film Mean Girls

  • [quote=Keyser Söze]crap and crappability te weinig autoachtervolginge, te weinig bloed, te weinig explosies, te veel dialogen en veel teveel woorden met meer dan 2 lettergrepen.[/quote] Inderdaad! Als mensen zo nodig een film in een ver verleden moeten laten afspelen, dan hoeven deze dingen helemaal niet te ontbreken?! Ik bedoel: Wild Wild West was toch ook een prima filmpje?! O+

    als reactie op de film Sense and Sensibility

  • Die zes mensen die hebben gestemd, zijn zeker ook niet zo vriendelijk om effe een omschrijving te geven? Ik zou 'm bijna kijken, maar ja.. Six Feet Under.

    als reactie op de film Men Who Hate Women & the Women Who Love Them

  • Integendeel, Meninho, wat mij betreft niet. Dus bedankt voor je reactie! Van mij mag je een [!] ontvangen. ;) Qua liefdesscènes valt de film ook reuze mee (of tegen), hoor. "Een op ware gebeurtenissen gebaseerde politie thriller", rare jongens, die Amerikanen.

    als reactie op de film Dead Bang

  • Damn, mag ik niet eens om mijn eigen pietluttigheid lachen.. :X Pff, vertel jij eens een goeie mop.. }:

    als reactie op de film Hot Shots!

  • [quote=crazylizzy]Ik heb deze film ooit eens in de bios gezien en ik vond m best leuk! Ben m nu aant downloaden, want woensdag gaan we natuurlijk NL-Porto kijken!!! :Y[/quote] Tsja, je zou ook gewoon een maand of wat kunnen wachten, want hij is wel vaker langsgekomen. Je kunt deze film trouwens gewoon kijken hoor, want Nederland - Portugal zal toch wel weer grotendeels uitgebraakt worden in beschouwingen en gelikte videocollages. Hoewel ik deze film al minstens twee keer heb gezien, ben ik 'm toch nagenoeg geheel vergeten op die scène in het klaslokaal en op het sportveld na. En okee, ik weet ook nog hoe mooi Julia was. :) Alleen voor haar zal ik in de rust even zappen.

    als reactie op de film 10 Things I Hate About You

  • Eens met Ann en Aziez. Aangrijpende film met een thema, vader-zoonrelatie, dat mij persoonlijk erg aanspreekt. (Kennen jullie soortgelijke films?) Het FT-cijfer vind ik beter op z'n plaats dan dat van de IMDb.

    als reactie op de film The Man Without a Face

  • Deze film heb ik al een hele poos willen zien en nu is-ie eindelijk op een normaal tijdstip...is er een interland, pfff.. Ik ben benieuwd wat ik ga kijken, dit is echt zo'n film die je gezien moet hebben, hè. Nou ja, hij komt vast nog een keer langs... [spoiler]Wie wil er nou een ruit op het middenveld missen..[/spoiler]:X

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • [quote=Roadrunner]Ik denk dat het net andersom is. Iemand die de series niet kent zal deze film waarschijnlijk hilarisch vinden. In het andere geval dan valt de film in totaal toch een beetje tegen, op enkele scenes na.[/quote] Nee! Iemand die de series niet kent, moet zich kapotschamen. Je hebt iig flink wat gemist zeg, tjongejonge. Maar verder ben ik het wel met je eens hoor, Roadrunner.

    als reactie op de film Bean

  • Was dit geen Superhero...?

    als reactie op de film Judge Dredd

  • [quote]Nederlands ENIGE avondvullende tekenfilm[/quote] Okee, dan? Perfect tijdstip. Haha, deze film lijkt me wel wat. In tegenstelling tot anderen ben ik die leeftijd nog niet ontgroeid. Geestelijk dan. Hm, wat is mis met een goeie kinderfilm, haha. Ik zal wel kijken, denk ik, want het wordt echt weer zo'n loze maandag. Grappig trouwens, een raadselachtig ei op Tweede Paasdag, hoe zou dat nou komen.....

    als reactie op de film Als je begrijpt wat ik bedoel

  • Hmm haha, sorry, ik heb dus die hele discussie bij het "Life of Brian als tegengif voor Passion" niet gevolgd. Naja, boeiend ook. *Pff, stomme tentamens ook, geen tijd om fatsoenlijk te internetten*

    als reactie op de film The Passion of the Christ