leonardus Avatar

leonardus

Laatste reviews

Mars Attacks!(1996)

"...Tsja ik weet niet wat ik anders moet kijken, er is nooit een zak op tv dus wat moet je anders, dus ik ga zo maar eens een poging wagen en misschien..."

The Astronaut's Wife(1999)

"...WoUtoMatiC maandag 03 Januari 2005 om 16:21 Nergens spannend, niet verassend, al eerder beter gedaan. Als je vanavond dat toch wakker bent,..."

G.I. Jane(1997)

"...Goeie film, waar vooral de mannen en jongetjes onder ons het benauwd van krijgen, kijk maar naar die reacties. Het is gewoon een goeie film, maar..."

The Majestic(2001)

"...Nu we het toch hebben over verschrikkelijk goed acteerspel: Dat niemand het hier nog over zijn prestaties in the Truman Show heeft gehad........."

The Majestic(2001)

"...Mr. Aka zaterdag 16 Juli 2005 om 09:51 Ik zat laatst te kijken op IMDB of er een film was van Jim Carrey die ik nog niet gezien had, omdat ik g1..."

Laatste reacties

"...Deze film is gewoon goed, leuk verhaal, goeie cast, niks mis mee...."
Face/Off
"...Grandioos gedaan, verbluffende effecten, en de muziek maakt het speltakel alleen maar groter, echt klasse deze film...."
Kill Bill: Vol. 1
"...Aardige film van eigen bodem,dat komt vooral door acteur Tygo Gernandt...."
Van God Los
"...Verschrikkelijk saai, als je echt een deprimerende film wilt zien dan moet je deze gaan kijken. Smaken verschillen, maar Gage had deze film beter niet op zn naam kunnen schrijven...."
The Weather Man
"...[quote=WoUtoMatiC]Ja hoor, dat rijmt. :}[/quote] Hahahahaha WoUtoMatiC,..."
Don't Say a Word

laatste ratings

leonardus heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

leonardus heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.