leonardus Avatar

leonardus

reacties

  • Deze film is gewoon goed, leuk verhaal, goeie cast, niks mis mee.

    als reactie op de film Face/Off

  • Grandioos gedaan, verbluffende effecten, en de muziek maakt het speltakel alleen maar groter, echt klasse deze film.

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • Aardige film van eigen bodem,dat komt vooral door acteur Tygo Gernandt.

    als reactie op de film Van God Los

  • Verschrikkelijk saai, als je echt een deprimerende film wilt zien dan moet je deze gaan kijken. Smaken verschillen, maar Gage had deze film beter niet op zn naam kunnen schrijven.

    als reactie op de film The Weather Man

  • [quote=WoUtoMatiC]Ja hoor, dat rijmt. :}[/quote] Hahahahaha WoUtoMatiC,

    als reactie op de film Don't Say a Word

  • Opa doet het nog steeds goed zie ik aan de reacties, maar op mij kan ie geen indruk meer maken met dat stomme accent van hem. Sir noemen ze hem dan ook nog, het is gewoon lachwekkend. Hij zag er volgens mij ook zo uit toen ie 22 was of zo.

    als reactie op de film The Rock

  • [quote=ruben]ik weet nog dat ik naar aanleiding van deze film met een vriend van me ook een vrouw probeerde te maken met onze computer. Maar dat lukte niet (zal wel aan de harde schijf van 3 MB hebben gelegen, en een RAM geheugen van een paar KB)[/quote] Als het alleen daar aan lag, was ik heden ten dage weer verder gegaan

    als reactie op de film Weird Science

  • [quote=matin]wilsmith wil in ze kont genaaid worden >:)[/quote] En jij hebt toen nee gezegt?

    als reactie op de film Enemy of the State

  • Ik denk niet dat iemand het wat intereseert maxpax.

    als reactie op de film 200 Cigarettes

  • [quote=Bolo]Toen Keira Knightley nog fris en onbekend was... Heerlijke Engelse film over een Indiaas meisje met een opvallend voetbaltalent, dat niets liever wil dan in het plaatselijke meisjeselftal spelen, maar op de bezwaren van haar traditioneel ingestelde familieleden (lees: vader) stuit. Een voorspelbaar maar hartverwarmend verhaal met veel humor en een geweldige hoofdrolspeelster: Parminder Nagra, die wat mij betreft Knightley voorbijstreeft wat uitstraling en talent betreft, en zeker een grote doorbraak had verdiend naar aanleiding van deze rol.[/quote] De voetbalgekke Jess wil graag voetballen, maar haar traditionele Aziatische ouders zien liever dat ze een rechtenstudie gaat doen. Juliette is de sterspeler van de Hounslow Harriers, die Jess overhaalt om een keer mee te gaan naar de training. Het duurt niet lang voordat Jess al haar tijd aan voetbal besteedt. Dit had je wat moeite bespaard, gewoon het verhaal kopieren en plakken.

    als reactie op de film Bend It Like Beckham

  • [quote=Moviemagic]Wederom een klassefilm van Robin Williams. Deze moet je gewoon een keer kijken als je hem nog niet gezien hebt.[/quote] En als je hem wel gezien hebt dan niet.

    als reactie op de film One Hour Photo

  • Het enige waar ik om kan lachen in deze film is dat de humor zo slecht is.

    als reactie op de film George of the Jungle

  • [quote=Lena]Wat zitten jullie nou te zeuren joh:-S!? Als je de film niet eens helemaal hebt gezien en je er niks aan vind.. wrom schrijf je dan een reactie? Sorry hoor, maar echt 'WAAR SLAAT DAT OP'? Ik vond het een fantastische film en iedereen die dat niet vind moet het zelf maar weten, maar een reactie schrijf je alleen als je de film ook echt gezien hebt! Notting Hill met Julie Roberts en Hugh Grant, allebei freaking goeie acteurs. De hit van 1999 en dat is wel te begrijpen.[/quote] O jah, en het is Julia Roberts geen Julie.

    als reactie op de film Notting Hill

  • [quote=Lena]Wat zitten jullie nou te zeuren joh:-S!? Als je de film niet eens helemaal hebt gezien en je er niks aan vind.. wrom schrijf je dan een reactie? Sorry hoor, maar echt 'WAAR SLAAT DAT OP'? Ik vond het een fantastische film en iedereen die dat niet vind moet het zelf maar weten, maar een reactie schrijf je alleen als je de film ook echt gezien hebt! Notting Hill met Julie Roberts en Hugh Grant, allebei freaking goeie acteurs. De hit van 1999 en dat is wel te begrijpen.[/quote] Nou ik begrijp er helemaal niks van moet ik eerlijk zeggen, en ik heb hem inderdaad gezien. Ik vind ook dat je nogal VER!! gaat door te zeggen dat Hugh Grant een top acteur is, lees de reactie hierboven maar wat ik van Hugh vind, en dat zal ik ook blijven vinden.

    als reactie op de film Notting Hill

  • Hugh Grant, het is niet te geloven dat je met zo'n kop op het witte doek mag verschijnen. De dino's uit Jurrasic Park zijn temminste nog interesant om naar te kijken

    als reactie op de film Notting Hill

  • WoUtoMatiC woensdag 23 Februari 2005 om 11:42 __LISA__ schreef: Leonardo was het ofzow! Nee, ik weet vrij zeker dat hij Henk di Caprio heet. Hahahahaha. soms kan ik wel om je lachen WO, weet je het trouwens heel zeker?

    als reactie op de film The Aviator

  • Zero_cool89 donderdag 11 Augustus 2005 om 14:11 kutfilm........ precies

    als reactie op de film Romy and Michele's High School Reunion

  • Film over 2 slimme blondjes kan je eigenlijk beter zeggen, in de film zelf natuurlijk niet, maar daar buiten zijn ze duidelijk niet op hun achterhoofd gevallen, want bij de meesten van ons gaat morgen het wekkertje, om weer eens te gaan werken voor een paar centen in vergelijking met die 2 slimme blondjes. Verder is die film klote, maar dat zal hun een worst wezen.

    als reactie op de film Romy and Michele's High School Reunion

  • [quote=WoUtoMatiC]Daar is het wel mee gezegt ja. Erg triest allemaal, vooral wanneer ze zegt 'Suck my Dick'. (oid) Dan kruip je onder je stoel van schaamte.[/quote] Jij wel WoUtoMatiC haha.

    als reactie op de film G.I. Jane

  • Mike Anscombe, Jeff J.J. Authors, Patrick Chilvers, David Cronenberg, Jayne Eastwood, Darren Enkin, David Ferry, Jan Filips e.a. Wie zijn de anderen dan Christopher Lambert zie ik er niet tussen staan. hoe kan dat? of ben ik in de war met iemand anders. Trouwens die C L is helemaal niks.

    als reactie op de film Resurrection

  • Ik denk dat de mensen van deze film het succes van Seven wilde evenaren, want daar lijkt ie best wel op. Het verhaal is wel wat anders, maar het lijkt wel wat op elkaar. Helaas kunnen ze lang niet tippen aan Seven en is deze film aan mij niet besteed.

    als reactie op de film Resurrection

  • Het is op zich wel een leuke film, alleen doet de poster anders vermoeden. Volgens mij is het diezelfde kerel die ook in een film speelde met Michael J Fox, dan is ie zn oude rijke oom waar iedereen een graantje van mee wil pikken. Maar goed, het gaat nu om deze film, en hij is best wel de moeite waard, alleen verwacht er niet teveel van

    als reactie op de film Tough Guys

  • Ik denk niet dat er veel naar je zullen luisteren,.

    als reactie op de film Nogo

  • [quote=André van Helvoort]Deze film is natuurlijk geen topper maar het is het kijken meer dan waard en ook nog zeker voor herhalingen vadbaar. [rating 3][/quote] Voor herhaling vatbaar, tsja dan ben je wat de televisie wereld betreft aan het goede adres, want dit is een heraling van een herhaling van een herhaling.

    als reactie op de film Bad Boys

  • Deze film is nou niet bepaald een aanrader, het is een beetje een cool yeah vet babe film, zoals hier vaak in de reacties te lezen valt. Met andere woorden, ben je de 17 nog niet gepaseerd dan is het vast een leuke film, ben je wat ouder dan valt ie waarschijnlijk niet in de smaak.

    als reactie op de film The Craft

  • [quote=Meneer]Of het zusje :E (om de feministische reacties voor te zijn).[/quote] doe normaal man, er is toch niemand die daar op let. Mislukte poging tot grappig zijn.

    als reactie op de film Days of Thunder

  • [quote=Saartje]Eindelijk, een tijd geleden heb ik deze film op video opgenomen, maar een van mijn zussen wou zo nodig dat ik iets anders opnam en ik had geen andere videoband meer :( Maar ik weet niet of ik wel kan gaan kijken want mijn zus is jarig en we gaan uit eten :E kan een lange avond worden. Indertijd dacht ik... is dat Carrey? .. Nee, dat is hem niet... dat is hem wel! Die wil ik zien! :E[/quote] Je kan je video voor programeren dan hoef je niks te missen. lol

    als reactie op de film Man on the Moon

  • Ik ben duidelijk niet de enige die onder de indruk is van de acteertalenten van Kevin Bacon. En dat had ik niet verwacht hoor want zeg nou zelf, van dit kaliber willen we er meer. Zonder deze meneer was River Wild zeker niet zo leuk geweest als ie nu is.

    als reactie op de film The River Wild

  • [quote=Gerard]Is dit weer zo een rocky achtig vehikel zo vanne dat ie op het end toch wint en de verliezer lekker vet verliest enzo (lekker puh denken we dan als kijker) als dat allemaal zo is mensen meld het ff want dat neem ik hem niet op want ik moet wel werken deze avond maar anders laat ik mijn videorecordertje lekker in ruste.. :Y[/quote] Zulke films op een kleine uitzondering na kom je niet tegen. Dus wat zal jij veel films links laten liggen.

    als reactie op de film The Replacements

  • Humor is erg persoonlijk, het maken van een komedie waar echt iedereen om moet lachen heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kan dus wel om deze lachen, maar er zijn ook genoeg die er niet om kunnen lachen.

    als reactie op de film Little Nicky

  • Kan me geen reet schelen of deze film nou realistich is of niet, het blijft voor mij een goeie film. Als dat klote (sorry voor mijn taalgebruik) Hart van Nederland er door heen komt ga ik hem dus niet zien, het is toch niet normaal meer dat je een film gewoon een half uur onderbreekt, alsof die reclames niet ergelijk genoeg zijn, ik word daar zo ziek van!!!!!!.

    als reactie op de film Armageddon

  • Je bedoelt macaulay? Dat valt te begrijpen haha

    als reactie op de film My Girl

  • Wat een ongelofelijk belachelijk laag cijfer krijgt deze film. Hij is minsten een 8 waard, want je zit continu aan de buis gekluisterd, er zijn al vaker discussies geweest over het cijfer van een film, nou bij deze val ik echt achterover van ongeloof. Kijk vooral niet naar een cijfer dus als je een film wilt gaan kijken want het slaat gewoon nergens op.

    als reactie op de film "Storm of the Century"

  • [quote=Hanaatjuh]hmm..Ik hoop dat er geen nieuws tussen zit. Want dat is heel IRRITANT aan sbs6}::}[/quote] Inderdaad jah, die lui bedenken van alles om het publiek te entertainen, ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten uitzenden om kijkcijfers te krijgen, en toch zijn ze dan zo achterlijk om NIEUWS van een half uur door een film te gooien, dan heb ik dus zoiets van waar ben je mee bezig.

    als reactie op de film The Fan

  • Wat is dat voor zender dan, nooit van gehoord, of moet dat Duitsland 1 voorstelllen of zo, ik hoop het maar niet voor iedereen die deze film zo heeft aangeprezen maar er niet bij verteld heeft dat ze Duits spreken, maar goed ik weet niet wat voor zender het is.

    als reactie op de film The Patriot