renzo Avatar

renzo

Laatste reviews

Mars Attacks!(1996)

"...Ik heb hem gister gezien en vond hem wel zeer vermakelijk. Heel leuke opzet (hoewel ik absoluut geen fan ben van sf) en ook de overvloed aan bekende..."

The Blair Witch Project(1999)

"...Eerste keer dat ik 'm zag gister, en wat ik ervan verwachtte was dat ie me zou boeien en dat ik hem eng zou vinden. Nou daarin is ie geslaagd, je moet..."

Saving Private Ryan(1998)

"...Zeg henkjens, ik ben het met Keyser Söze eens, je hebt de film niet gezien en anders heb je wel een heel rare mening. Je zeg dat de werkelijkheid niet..."

Hannibal(2001)

"...Het was eeen leuke vrijdagavond-film, maar ook niet meer. Ik miste de echte diepgang van de personages en ook het verhaal zelf was best slap. Hij kan..."

The Exorcist(1973)

"...Geweldige film!!! Hij was misschien niet zo heel spannend (ik ben geen 1 keer echt flink geschrokken) maar het verhaal was gewoon geweldig en je werd..."

Laatste reacties

"...Waar slaat deze titel op? Heeft totaal niks te maken met het artikel zelf :s Valt me vaker op (en het is al vaker gezegd ook) dat hier bij Filmtotaal af en toe nogal populaire en daardoor misleidende titels gebruikt worden. Zou niet mijn stijl maarg......"
Loert James Cameron stiekem op The Hobbit?
"...[quote=benjamin]Ik vraag me wel af of mensen ook het artikel lezen waarop ze reageren, want iedereen die hier (bijzonder voorspelbaar) NEE zit te roepen, heeft duidelijk niet verder gekeken dan de titel.[/quote] Nouja, daar kan ik me ook wel iets......"
Loert James Cameron stiekem op The Hobbit?
"...[quote=benjamin]Doet te veel denken aan 'The Prestige' op het eerste gezicht en dat niveau zullen ze niet halen. Grootste voordeel is dat ik illusionisten sowieso razend interessant vind.[/quote] In welk opzich lijkt het op The Prestige? Behalve h......"
Louis Leterrier verzamelt 's werelds grootste illusionisten
"...Dit lijkt me een zeer geschikte kandidaat voor deze rol. Toen ik het las had ik wel een soort man als Daniel Graig voor me. Hoewel ik het eigenlijk onnodig vind om ook een Amerikaanse versie van de boeken te maken, maar met deze namen begin ik het......"
Daniel Craig samen met David Fincher?
"...Zeg, het themalied was een duet tussen Keys en Jack White! En aangezien die laatste het ook helemaal heeft geschreven & de gitaar en drumpartijen heeft ingespeeld lijkt me dat toch ook wel moeite waard om te vermelden. Anyhoo, toffe keus. Normaal......"
Zingt Lady Gaga themalied voor Bond 23?

laatste ratings

watchlist

renzo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.