BeeZZ Avatar

BeeZZ

Laatste reviews

Cabin Fever(2002)

"...Cabin fever is een vermakelijke film, vooral voor de liefhebbers van horror, gore etc. Hoewel niet alle horror fan's deze film goed vinden. Deze film..."

Hannibal(2001)

"...Ik vond het een zeer teleurstellende film..... het einde van het boek is 10x beter!!..."

Mars Attacks!(1996)

"...Ik wet niet of her aan ligt dat ik een enorme Bad Horror/ sf fan ben......maar ik vond deze film geweldig! ik heb gelachen en vond het heerlijk om te..."

American Beauty(1999)

"...Ik vind met deze film....zoals ik eiegnlijk wel met alle films vind....dat je niet te veel moet letten op wat andere mensen en de media over de film..."

Army of Darkness(1992)

"...Helemaal geweldig :D hehehe ik heb net nog de DVD met de twee verschillende versies gekocht! :D Het is wel een heel verschil met 1 + 2 ...toch wat..."

Laatste reacties

"...Ik heb me erg vermaakt met deze film, ook deel 2 vond ik erg vermakelijk. (nu nog zien of deel drie ook wat is) als je van niet al te conventionele horror houdt zonder een hollywood budget zou ik hem zeker aan raden. An American werewolf in Londo......"
Ginger Snaps
"...[quote=DelliPeter]Batman begins is voor mij de echte Batman.[/quote]ik snap mensen die batman begins zo goed vinden niet. Het is een makkelijk te vergeten film die niet veel heel laat van de orginele batman strip, heeft totaal geen batman feel er aa......"
Batman Returns
"...Ik vind de laatste Batman film juist niet genoeg strip en fantasie hebben om een juist beeld van Badman te geven. Batman is een strip en fantasie verhaal....en Tim Burton heeft dat duidelijk begrepen. En de badguys in de eerste twee batman films......"
Batman
"...Verwacht er niet te veel dan kan je je best vermaken :)..."
View from the Top
"...Ik heb deze nog nooit gezien en wil hem erg graag zien. Alleen de laatste keer dat ik een film op talpa heb proberen te kijken bleef die om de minuut stil staan.... we zullen zien......."
Grosse Pointe Blank

laatste ratings

BeeZZ heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

BeeZZ heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.