Michaell Avatar

Michaell

Laatste reviews

Jesus Camp(2006)

"...Ik ben gisteren naar de voorpremière in Utrecht geweest. Nu vond ik hem zelf niet zo erg controversieel als in de beschrijving hierboven wordt..."

The Rock(1996)

"...Zeker een erg aardige film. Zeer spannend en houdt je tot op het laatste moment geboeid. ''Ook geschikt (misschien wel juist geschikt) voor..."

Amélie(2001)

"...Ik zie dat de meningen verdeel zijn over deze film. Ik vind het in ieder geval een juweeltje van een film. We zijn bij CKV begonnen met kijken, maar..."

Van Helsing(2004)

"...Wat een verschrikkelijk slechte film! Zo ongeloofwaardig dat het gewoon niet meer leuk is. Van Helsing springt honderden meters ver, pakt zich ergens..."

Super Size Me(2004)

"...Een tijd geleden stond hier op FT ook een link om Super Size Me online te bekijken... Ik heb hem toen dus gezien en ik moet zeggen dat het een zeer..."

Laatste reacties

"...F..k no! Niet te geloven dat ze zoiets maken...."
Super Sweet 16: The Movie
"...[quote=Mister Pink]Dit betekent overigens nog niet dat Stalin geen toffe peer was! [/quote] Jij bent volgens mij echt knettergek!..."
Animal Farm
"...Ah verdikkeme, wat bezielt mij toch? Ik dacht dat hij op Canvas kwam, maar nadat ik hij noch op teletext stond noch gewoon om de afgesproken tijd begon dacht ik dat hij was geschrapt. En hij draait gewoon op NED2. Aah......"
The Impressionists
"...Maandag 13 augustus. Ik denk dat de gehele film wordt verspreid over vier maandagen, dus......"
The Impressionists
"...Vorige week 'n keer nog gezien. (Ongeveer) zelfde tijd, zelfde zender. Overigens een mooie film, die hier en daar wel weet te raken, maar uiteindelijk toch niet zo erg goed is uitgewerkt (vooral het einde)...."
Bluebird

laatste ratings

Michaell heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Michaell heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.