Michaell Avatar

Michaell

Laatste reviews

Jesus Camp(2006)

"...Ik ben gisteren naar de voorpremière in Utrecht geweest. Nu vond ik hem zelf niet zo erg controversieel als in de beschrijving hierboven wordt..."

The Rock(1996)

"...Zeker een erg aardige film. Zeer spannend en houdt je tot op het laatste moment geboeid. ''Ook geschikt (misschien wel juist geschikt) voor..."

Le fabuleux destin d'Amélie Poulain(2001)

"...Ik zie dat de meningen verdeel zijn over deze film. Ik vind het in ieder geval een juweeltje van een film. We zijn bij CKV begonnen met kijken, maar..."

Van Helsing(2004)

"...Wat een verschrikkelijk slechte film! Zo ongeloofwaardig dat het gewoon niet meer leuk is. Van Helsing springt honderden meters ver, pakt zich ergens..."

Super Size Me(2004)

"...Een tijd geleden stond hier op FT ook een link om Super Size Me online te bekijken... Ik heb hem toen dus gezien en ik moet zeggen dat het een zeer..."

Laatste reacties

"...Asymmetrische kuiven zijn vet uit man...."
Eerste blik op Astro Boy
"...F..k no! Niet te geloven dat ze zoiets maken...."
Super Sweet 16: The Movie
"...Lijkt een beetje op de StarWars posters...."
Poster 80e Oscars
"...[quote=Mister Pink]Dit betekent overigens nog niet dat Stalin geen toffe peer was! [/quote] Jij bent volgens mij echt knettergek!..."
Animal Farm
"...[quote=Keyser]ziet er goed uit. wel jammer van die credits zo schuin bovenaan.. ben zeer benieuwd naar de film! :)[/quote] Dat schuine is volgens mij expres zo gedaan omdat als je goed kijkt je een swastika ziet op de achtergrond...."
Poster en trailer Coppolas Youth

laatste ratings

Michaell heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Michaell heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.