A Matter of Trust
Vijf onsamenhangende verhaallijnen draaien om vertrouwen in dit Deense drama. Niet elk verhaal beklijft.
play

5,8 details

  • 105 Min
  • Drama
  • Denemarken
105 Min Denemarken

Op een doodgewone nazomerdag staan de levens van vijf niet-verwante mensen op hun kop. Een man, een dokter, een vrouw, een student en een jonge dochter gaan nietsvermoedend richting een cruciaal kruispunt. Op zoek naar liefde, identiteit en morele maatstaf riskeren ze allemaal het kostbaarste aspect van het leven: vertrouwen. Maar vertrouwen is kwetsbaar en de gevolgen zullen onomkeerbaar, verboden en gênant grappig zijn.

Alt titel
Ingen Kender Dagen
Regie
Annette K. Olesen
Cast
Trine Dyrholm, Jakob Cedergren, Lisbet Dahl, Regitze Estrup, Belal Faiz, Morten Hee Andersen, Tine Roland Grauengaard, Marie Knudsen Fogh, Annika Aakjær, Ene Øster Bendtsen, Sofie Juul Blinkenberg, Tina Christensen, Solvej K. Christiansen, Emil Aron Dorph, Sofus Ellegaard, Parwin Faiz, Klaus Geisler, Silje Hedrich.
Release
14.06.2022
Release NL
29.06.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Annette K. Olesen | Scenario: Marie Louise Käehne en Annette K. Olesen | Cast: Tryne Dyrholm (Eva), Morten Hee Anderson (Simon), Sofie Juul Blinkenberg (Maja), Ene Øster Bendtsen (Karina), Jakob Cedergren (Adam), Emil Aron Dorph (Emil), e.a. | Speelduur: 105 minuten | Jaar: 2022

De mozaïekfilm, waarin vele personages meerdere verhalen bevolken, is nog steeds mateloos populair. Niet elke mozaïekfilm kan tippen aan het niveau van Magnolia of Crash, maar het is makers te prijzen als ze op ingenieuze wijze verschillende verhaallijnen met elkaar weten te verweven.

Dat is niet het geval in het Deense drama A Matter of Trust. Net een beetje moeite en met hulp van de Engelse titel is het thema 'vertrouwen' te halen uit de vijf gepresenteerde verhaallijnen. Ze staan op zichzelf en draaien om mensen in moeizame situaties (zowel komisch als dramatisch) waarin ze het vertrouwen in zichzelf en van anderen moeten zien te winnen en vast te houden.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

A Matter of Trust Nieuwsberichten