Sen Inandir

Sen Inandir (2023)

5,3 details

  • Romantiek
  • Turkije

Twee bemoeizuchtige oma's misleiden hun volwassen kleinkinderen tot een toevallige ontmoeting die een kindertijdverliefdheid en oude wrok opnieuw doet oplaaien.

Regie
Evren Karabiyik Günaydin
Murat Saraçoglu
Cast
Zerrin Sumer, Yildiz Kültür, Ayça Aysin Turan, Ekin Koç, Bülent Gültekin, Cagri Citanak, Cagla Irmak, Kemal Okan Özkan.
Release
23.06.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Murat Saraçoğlu, Evren Karabıyık Günaydın | Scenario: Selen Bağcı | Cast: Ayça Ayşin Turan (Sahra), Ekin Koç (Deniz), Naz Çağla Irmak (Ahu), Çağrı Çıtanak (Ulas), Zerrin Sümer (oma) e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2023

Sahra en Deniz waren jeugdvrienden, maar zijn uit elkaar gegroeid. Als ze elkaar weer tegenkomen vanwege hun oma's, die naast elkaar wonen, levert dat direct vonken op, maar niet per se positieve. De twee blijven elkaar op de zenuwen werken terwijl het geen raadsel is waar dat op uit zal draaien. Ondertussen moet Sahra zichzelf zien te bewijzen op de tijdschriftredactie waar ze werkt, door een interview te regelen met een mysterieuze fotograaf die zich nooit laat zien.

Sen İnandır is een licht verteerbaar romantisch drama. De locaties zijn prachtig en je kan de warme zon bijna op je eigen huid voelen. De zomerse sfeer wordt vergezeld door een luchtige score die niet de originaliteitsprijs verdiend, maar volstaat voor de geringe ambitie van de film. Als er een mysterie opgevoerd wordt over de fotograaf, lijkt er even een voorspelbare plottwist in te zitten, maar de film haalt bijna direct de spanning weer weg. Wat overblijft is de minder spannende, even voorspelbare vraag of Sahra het interview zal doen.

alle artikelen (1)

Sen Inandir Nieuwsberichten